15.1 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentJosé Manuel es reivindica en la davantera del Deportivo Ontinyent amb un hat-trick (3-0)

El Deportivo Ontinyent continua amb els partits de pretemporada de cara al començament de lliga en què rebrà a casa a la Font d’Encarrós. Aquest dimecres, els de Cristian Ferrándiz van derrotar al Castellonense B per 3 a 0, amb un hat-trick de José Manuel, davanter fitxat aquest estiu procedent de l’Algemesí CF. Un partit sense massa història, amb domini dels locals que van presentar diverses baixes, entre lesionats i futbolistes en vacances. En la primera part, José Manuel, el líder en la zona d’avantguarda davant les absències de Carlos i Cambreta, va obrir la llauna per posar el seu equip per davant. El rival, amb un estil més generós que la temporada anterior, va poder empatar en els darrers instants del primer temps.
Després de la represa, Cristian va menejar la banqueta donant entrada a futbolistes del planter que no van desentonar. I mentrestant, José Manuel a la seua. Segona diana ben entrat el segon temps que va arrodonir, a pocs minuts del final, amb la tercera diana que tancava una molt bona vesprada per a l’ex de l’Algemesí.
Al remat, un nou partit de pretemporada per als ontinyentins que tindrà continuïtat aquest dvendres al camp del Sequiol on el Deportivo Ontinyent s’enfrontarà a les 20 hores al Llosa.
Pel que fa a l’onze dels ontinyentins davant el Castellonense B estigué format per Edu, Juanjo, Capone, Iñaki, Tono, Javi, Pepe Gras, Víctor, Belda, Bernat i José Manuel. També tingueren minuts Vlad, Bustillos i Pedro Sempere.