Free Porn
xbporn
26 C
Albaida
Dijous, juliol 25, 2024
HomeFestesJosé Donat, nou president de Sant Cristòfol: "Cada any volem prosperar i...

José Donat, nou president de Sant Cristòfol: “Cada any volem prosperar i que vinga tot el poble”

Ontinyent viurà aquest cap de setmana i, especialment dissabte, la Festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors. Per això, Ara La Vall entrevista a José Donat, nou president de l’Associació de Festes de Sant Cristòfol, qui substitueix al càrrec a Sergio Guerola. Així, Donat explica els seus objectius i com seran aquestes festes que atrauen tanta gent.

Pregunta: Com afrontes les primeres festes com a president?

Resposta: Jo sempre he estat darrere de la barrera. He estat tota la vida en Sant Cristòfol, i enguany és totalment diferent, com si diguérem davant del bou. És una festa molt bonica. Estic preocupat o nerviós per si ix tot bé. Ens ha faltat un puntal molt gran que és Pepe Donat. Ell i jo hem sigut com germans, jefe, treballadors, amics, ho hem fet tot junts. Enguany, per una part la festa molt bé, i, per altra part, un poc de tristesa. Estem preparant-ho tot perquè isca tot bé.

P: Tota la vida les has viscut, què signifiquen per a tu aquestes festes de Sant Cristòfol?

R: Quan jo era xicotet mon pare treballava en Transdonat i deixava de tant en tant ací el camió (plaça de la Coronació). Des de ben xicotet eixia amb mon pare en un 260, un Pegaso. L’he viscut tota la vida. Després va desaparéixer la festa i l’associació la va agarrar i des d’aleshores estic en ella.

“Ens ha faltat un puntal molt gran que és Pepe Donat”

P: Hi ha alguna novetat?

R: No, normalment fem el mateix tots els anys. Volem veure si anem fent coses noves, però darrere de la pandèmia s’ha paralitzat. Però, estem tirant avant.

P: Va desaparéixer i es va recuperar, però ara és una festa consolidada a la que acudeix molta gent. Què penses que significa per a Ontinyent?

R: Al poble li agrada. Va haver-hi un any que vam començar a portar els camions americans. Vam començar a vindre divendres a la nit. Pegàvem voltes al poble, però darrere de tot el creixement que ha vingut venen dissabte de matí i molt bé.

P: Quins vehicles vindran?

R: Vindran camions americans i europeus, cotxes clàssics, les motos… Com tots els anys més o menys. Per als xiquets estem intentant uns castells, però pel que està passant no ens donen permís.

P: Quins objectius tens per a la presidència?

R: Cada any volem prosperar i que vinga tot el poble i gent de la Comunitat. Que vinguen a arrimar-se.

P: Quin penses que és l’element especial perquè tinga tan bona acollida?

R: L’element principal és la desfilada. Si pegues la volta veus que la gent ix a veure el desfile i ahí en Mora parem i van passant tots els vehicles i beneint.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe