7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentJosé Antonio Martínez, candidat socialista a l'alcaldia d'Ontinyent

José Antonio Martínez, candidat socialista a l’alcaldia d’Ontinyent

José Antonio Martínez Sanchis és, a més, president de l’Associació INCLOU-TEA per a l’educació i inclusió de persones de l’espectre autista de la Vall d’Albaida

L’ontinyentí, independent, José Antonio Martínez, és tècnic superior de medi ambient, funcionari i enginyer agrònom de 52 anys; referent social per la seua labor en el municipi en presidir l’associació INCLOU-TEA. Serà designat oficialment com a candidat dels i les socialistes d’Ontinyent a l’alcaldia de la ciutat per a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. D’aquesta manera, José Antonio Martínez es converteix definitivament en el candidat oficial del PSOE a l’alcaldia d’Ontinyent.

La Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE, en la seua reunió d’aquest dijous 5 de gener, ha proposat a José Antonio Martínez, sent l’única candidatura presentada i obtenint el suport unànime de l’agrupació. Aquesta proposta es notificarà a la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE i al Comité Federal per a la seua ratificació. Serà la Secretaria d’Organització Federal, d’acord amb la Secretaria d’Organització de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE, la que fent ús de les seues facultats aprovarà la proposta elevada des d’Ontinyent.

El candidat ha afirmat que “es renova el projecte dels Socialistes d’Ontinyent, el PSPV-PSOE obri les seues portes a la ciutadania. El meu major repte és sumar, donar participació i veu als ontinyentins i ontinyentines i, així, construir un projecte col·lectiu de present i futur per al nostre municipi”. Martínez s’ha compromés com a candidat a escoltar a tots i totes els que vulguen participar en l’elaboració del pròxim programa de Govern i de sumar-se a la llista electoral que els socialistes presentaran per a maig de 2023, subratllant que “ens mereixem una candidatura que siga reflex de les nostres inquietuds i aspiracions com a ciutat, per això vull brindar l’oportunitat de sumar-se a un projecte il·lusionant, obert i participatiu.”

“Si he arribat fins ací és perquè volem un Ontinyent respectuós, divers i dialogant, amb més propostes, més acords i més avanços. Sobra confrontació i es reclama major participació, menys problemes i tensions per més solucions reals en benefici del nostre municipi” ha subratllat José Antonio Martínez.

La secretària general del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Patricia Folgueras, ha volgut mostrar el suport unànime a la candidatura encapçalada per José Antonio, manifestant “que el nostre candidat liderarà el nou projecte que els socialistes d’Ontinyent, un projecte amb una clara vocació de ser socialment integrador. Els últims temps han estat marcats per excessiva confrontació; es necessiten menys crits i menys crispació. Fem que la política torne a ser una eina útil a través dels nostres valors”.

Està previst per al diumenge 15 de gener a Ontinyent, que el secretari d’Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz assistisca a un acte de precampanya de les municipals amb els militants del partit d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Les candidatures socialistes de la comarca es presenten als comicis de maig de 2023 per a representar a la majoria i prioritzar: l’ocupació, els salaris i les pensions dignes, una sanitat que cuide als ciutadans i un habitatge assequible.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe