Albaida
Dijous, març 28, 2024
HomeEsportsJornada quasi perfecta en el Grup XII

Jornada quasi perfecta en el Grup XII

Tot victòries per als equips de La Vall d’Albaida que juguen en Segon Regional, menys la derrota encaixada pel Bocairent en casa del segon. L’Olleria B va descansar, Ontinyent 1931 B i Agullent van golejar, i tampoc van fallar Albaidense i Aielo, mentre que el Llutxent va perdre i cedeix la tercera plaça en el Grup XI.

CD Albaidense 1 – 0 Font de La Figuera CF:

Victòria molt exigent i treballada de l’Albaidense

A l’equip entrenat per Kikín li va tocar treballar de valent per a guanyar a un Font de La Figuera que es va mostrar com un equip molt rocós i fort, centrat al màxim en defendre i obligant als d’Albaida a apostar per intentar entrar per les bandes per a fer mal. Van gaudir d’ocasions en les botes de Alfaro i Tito, fins que en el minut 38, en una jugada per banda esquerre, el cuir li va arribar a Marc, qui entrant des de darrere se la va acomodar per a disparar al pal llarg i fer l’1-0.

Els visitants van poder empatar en una acció en la que un jugador va regatejar a un defensa i al porter, però l’altre central va arribar a temps per a incomodar-lo i que tirara al lateral de la ret. També va poder sentenciar Tito en els minuts finals, però l’1-0 ja no es va moure.

CF Llutxent 1 – 2 UD Beniopa:

El Llutxent perd la tercera posició

Segona derrota seguida per al Llutxent i això ho aprofita bé el Benirredrà per a furtar-li la tercera posició que durant tant de temps ha defès. El duel davant el Beniopa va ser molt intens, aconseguint marcar molt prompte els de Juanjo Benavent, ja que en els 6’ Aranda feia l’1-0.

A la mitja hora els visitants marcaven el gol de l’empat i poc després del descans, en el 61’, li donaven la volta al marcador. A partir d’eixe moment va ser el Llutxent el que va dominar i gaudir de moltes ocasions, com diversos remats al travesser, però al final l’empat no va arribar.

CD Olímpic 4 – 1 CDF Bocairent:

El Bocairent dona la cara davant el segon classificat i moltes adversitats

Partit molt complicat el que tenia per davant el Bocairent. Amb un calor infernal van jugar davant el segon, enfrontant-se a un equip en plena ratxa que només pensa en reduir la distància amb el líder. Damunt, els d’Isidro Borderia es van presentar en sols 11 efectius, sent dos d’ells juvenils, Mauro i Gerard, però el principal contratemps va ser les baixes dels dos porters i el fet de que els del Juvenil tampoc estaven disponibles, tenint que ficar-se baix pals el lateral Luis Asensio.

Per si fora poc, l’arbitratge va ser molt protestat, sobretot en el segon temps. Durant el primer, els visitants van estar molt bé i inclús van poder colpejar primer gaudint de diverses ocasions, però qui va marcar va ser el conjunt de Xàtiva en el 20’. Al minut 35 arribava l’empat amb una diana de David Molina però en l’etern i excessiu temps de prolongació es van tornar a ficar per davant els de La Murta. Ja en el segon temps els de La Vall estaven molt enfonsats i no van aconseguir reaccionar, encaixant a més un gol en el 57’ i altre en el 73’.

Ontinyent 1931 CF B 5-0 CD Enguera B:

El líder comença uns dies intensos amb golejada

Partit relativament tranquil davant un equip que es va presentar a aquesta cita amb 13 jugadors. Els de Pablo Iglesias van oferir una molt bona primera part, amb moltes ocasions. Pel que fa als gols, al minut 10 marcava el primer Pablo Orquín, mentre que al 23’ Diego Asensi feia el 2-0, marcant justament dos futbolistes que van acabar fent doblet, ja que Diego Asensi va marcar de penal en el 43’.

En el segon temps va seguir el domini i bon rendiment de l’equip del Clariano, que va saber resoldre molt bé l’encontre amb un gol marcat en el 54’ per Pablo Orquín després de regatejar dins l’àrea. La maneta la va culminar Olava al caçar el cuir dins l’àrea i no perdonar al porter rival, firmant així una nova victòria en una setmana que serà molt exigent ja que el dimecres juguen en La Font de La Figuera el duel de la jornada anterior.

CF Agullent 6 – 0 Canals Promeses CF:

Golejada de l’Agullent i nova porteria a cero

El partit va començar pràcticament en gol, i per partida doble, fet que va marcar totalment l’encontre. Andrés va rematar un córner en el 4’ i Marc amb un remat des de dins de l’àrea feia el 2-0 en el minut 9. Després altre fet que ha marcat el duel ha sigut la intensa calor. Els de Sergio Francés ‘Pete’ van aprofitar dos contres en el 40’ i 43’ per a marcar Josep i Elies.

Amb un contundent 4-0 van afrontar el segon temps, marcant de nou Elies en el 68’ i Belda en el 71’, aconseguint a més mantenir la porteria a cero. Nova victòria, la quarta seguida, per a seguir creixent en la classificació, sent ara sextos.

CF Aielo 3 – 0 Ciutat de Xàtiva CFB:

L’Aielo es fica a un punt del seu rival

Els de Rafa Cebrián, que són dècims després d’avançar dos posicions gràcies a aquesta victòria, es van trobar a un Ciutat de Xàtiva molt diferent al que esperaven, ja que sol ser un rival molt dur, però aquesta vegada no va ser aixina, i l’Aielo va dominar i molt prompte va aconseguir marcar el primer. En el minut 18 Cristian apareixia des de la segona línia per a fer l’1-0.

Després del descans van passar de buscar entrar entre línies a apostar per intentar entrar per les bandes, i el segon gol no va tardar en arribar, quan el juvenil Pau Miró va obrir cap a la internada de Cachi, que no va fallar en el mà a mà. Seguia el domini i ja en el 85’ una bona triangulació la culminava Alberto per a fer el 3-0 en un encontre en el que cal lamentar la lesió del visitant Gorka, un dels juvenils que hi havia sobre la gespa, junt amb els locals Carlos, Miquel, Pau Miró, Jose i Emili.