20.6 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolSegona RegionalJornada de golejades i derbis en Segon Regional

Jornada de golejades i derbis en Segon Regional

Tant L’Olleria B com l’Albaidense li van endossar un ‘set’ al seu rival, mentre que en els dos derbis es va repetir el mateix resultat (2-0). El líder Ontinyent 1931 B va guanyar a l’Aielo, mentre que l’Agullent pren avantatge respecte al Bocairent. Pel que fa al Llutxent, jugarà dimecres 4 a les 20:30 hores davant el CF Joventut Pedreguer.

L’Olleria CF B 6 – 1 CF At. Muro:

Golejada per a retrobar-se amb el triomf

Després de sis derrotes consecutives, una d’elles en el duel del passat dimecres davant l’Esides Caramanchel en el que van quedar 4-3 i van marcar Manolo Vidal, Jordi Albiñana i Edon, els de Sergio Úbeda van tornar a guanyar i ho van fer de forma molt solvent. Això si, els de Muro van començar millor l’encontre, dominant i ficant-se per davant en el marcador al minut 4 i inclús gaudint d’alguna ocasió com per a ficar-se 0-2, però en els últims compassos del primer temps L’Olleria B va aprofitar dos errades del rival en l’eixida del baló, marcant un doblet Miguelet en el 38’ i 44’.

Després del descans tot va canviar per complet i el tindre una plantilla més completa i competitiva es va notar. Els de Muro sols tenien un jugador en la banqueta, mentre que el filial vidrier anava refrescant futbolistes per a fer una segona meitat molt bona, marcant Manolo Martínez ‘Lolo’ altre doblet (47’ i 79’), Gramaje (76’) i ja per últim Jota de penal ja amb el temps complit, firmant així la golejada més amplia de a temporada per a L’Olleria B.

CD Albaidense 6 – 0 Ciutat de Xàtiva CFB:

Victòria còmoda i amplia per a seguir amb opcions

Gran victòria per a l’equip entrenat per Kikín en un encontre còmode i totalment dominat pels d’Albaida, però que va ser molt dur i molt intens malgrat el triomf tant ampli i solvent, fins al punt de que van expulsar a dos jugadors locals (46’ i 74’) i un visitant (74’), però això no va impedir que ens veieren fins a sis gols tots marcats per un equip que vol lluitar fins al final per la segona posició, amb la que tindria opcions d’ascendir de forma administrativa. Per ara, segueixen a 4 punts d’un Olímpic B que té un partit més.

Respecte a l’encontre, prompte va arribar el primer gol després d’una internada de David per la banda esquerre que va acabar amb un centre que va aprofitar un Alfaro que també va marcar al minut 36. Seguidament, en el 41’, Tito va rebre un baló a l’espai per a regatejar al porter i fer el tercer. Ja en la segona part Marc aprofitava un rebuig a bon tir de Salah en el 49’, i el propi Salah en el 77’ va marcar amb un gran tir de més de 35 metres. El 6-0, ja amb el temps complit, el va fer de nou Marc amb un tir ajustat des de la frontal.

CF Agullent 2 – 0 CDF Bocairent:

L’Agullent s’emporta el derbi i és qui segueix creixent en la classificació

Duel entre dos equips situats en la mitat superior de la taula i que arribaven a aquesta cita amb un punt d’avantatge per als locals, un Agullent que durant la primera meitat va gaudir de moltes ocasions clares, però no va aconseguir materialitzar-les, sent un autèntic miracle que anaren al descans amb el resultat de 0-0, inclús també per als d’Isidro Borderia, que en el seu cas van gaudir d’un tir al travesser amb el que podrien haver canviat el rumb de l’encontre.

En el segon temps es va igualar més el partit, encara que amb els de casa seguint sent més dominadors, i les ocasions no van ser ni tant clares ni tant nombroses, fins que en uns minuts d’estat de gràcia els de Sergio Francés ‘Pete’ van marcar dos gols consecutius per a deixar KO al Bocairent. Primer marcava Lombardo al minut 67’, poc després d’accedir al terreny de joc i gràcies a una assistència de Juan Hermoso, mentre que Marc feia el 2-0 en el 70’ amb un tir creuat després d’una gran jugada d’Andrés.

Ontinyent 1931 CF B 2 – 0 CF Aielo:

El líder no falla en el derbi

Partit amb ritme molt baix en el que com era d’esperar els de Pablo Iglesias, que seguiran líders amb 7 punts d’avantatge, van gaudir de la possessió de l’esfèric mentre que l’Aielo, que de nou comptava amb moltes baixes i va tindre que tirar mà de cinc juvenils, treballava molt bé en defensa, impedint els de Rafa Cebrián que el conjunt filial aconseguira filtrar la última passada i aixina limitar les ocasions. Això sí, Sergi va tindre que intervenir fent una molt bona parada, i no va poder fer res al minut 30 després d’un tir d’Angel Galán.

Els de casa van reclamar que alguna acció del primer temps va merèixer que l’Aielo es quedés amb un menys, fet que es va repetir, però a la inversa, en el segon, fins que al minut 58 Carlos veia la segon groga de forma rigorosa i sent una decisió molt protestada pels visitants. Amb un més, el domini encara va ser major per a un equip que va gaudir de dos clares ocasions de Pau Tormo, però no va sentenciar fins que a minut 69’ Orquín va rebre una centrada per a rematar de forma acrobàtica.