Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeFestesJorge Rodríguez assegura que el públic és “l’essència de la nostra festa”

Jorge Rodríguez assegura que el públic és “l’essència de la nostra festa”

Durant la Publicació, l’alcalde va lliurar la clau de la ciutat i, a més a més, es va presentar el cartell i l’endemà el vídeo promocional de les festes.

El dissabte 29 de juny Ontinyent va celebrar la Publicació on, a més de lliurar la clau de la ciutat a Vicent pla, president de la Societat de Festers, Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, va reivindicar el paper del públic, assegurant que són “l’essència de la nostra festa”.

D’altra banda, es va presentar el cartell anunciador (que també serà la portada del llibre de festes), obra de Gonzalo Gironés; i, tot seguit, es va iniciar una desfilada des de la Plaça de la Concepció fins a la Plaça de l’Ajuntament.

El diumenge 30 de juny, en canvi, es presentava un vídeo promocional de les festes, obra de Jordi Torró, al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Cal recordar que, enguany, la Capitana Cristiana serà Lucia Gil (Mariners), l’ambaixador i banderer cristià José i David Seguí (Contrabandistes); el Capità Moro, Manolo Pardo (Taifas), i l’ambaixador i banderer moro, Samuel Martínez i Mar Padrino (Abencerrajes).

A més, el 2024 és el moment de commemorar altra efemèride, tal com recordava Rodríguez durant el seu discurs: “fa 60 anys que el mestre Ferrero ens va regalar eixa emblemàtica marxa mora convertida ja en himne oficial de les nostres festes”.

D’altra banda, Rodríguez ha assegurat que la lluita perquè els Moros i Cristians siguen reconeguts com a festes d’Interés Turístic Internacional continua.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe