Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeLa VallMontavernerJorge Boluda: "M'agradaria molt posar en marxa una planta d'energia"

Jorge Boluda: “M’agradaria molt posar en marxa una planta d’energia”

Montaverner ha escollit per majoria absoluta a Jorge Boluda com a alcalde del municipi. Amb 721 vots, el que significa el 66,32%, el líder del Partit Popular complirà la seua segona legislatura al municipi valldalbaidí, on té marcats diversos reptes al poble.

Quina valoració fa dels resultats electorals?

La valoració és molt positiva. Des del Partit Popular estem supercontents perquè la gent ha respost molt bé. Teníem 500 vots, i ara estem en 700. Són 200 vots de diferència el que hem superat. En una població com Montaverner, que té 1.300 votants… Ens han votat d’un color i l’altre. La gent ha premiat la feina que s’ha fet en aquests 4 anys en Montaverner i està contenta.

Ha votat el 86% de la població, vol dir que la gent no s’ha quedat en casa. A pesar del dia que hi havia, perquè pel matí va ser complicat per les tronades. Tenim un regidor més. Hem passat d’un 5-4 a un 6-3. Crec que molt bé. Estic molt agraït al poble de Montaverner. Pel que veig el poble està content de la gestió que s’ha fet. I si no passa res continuarem fent-la el millor que sapiguem.

Quins aspectes marcaran la pròxima legislatura?

Aspectes d’alta rellevància tenim l’Edificant. El dia 9 traurem l’adjudicació de l’obra. Ha vingut la cosa molt apurada. S’ha hagut de fer un ple extraordinari perquè volíem començar enguany, i per a això ara s’ha d’aprofitar l’estiu. El Pla Edificant és un dels que anem a tirar endavant ràpidament. Un altre que tenim, que s’ha fet ara en breu, ni s’ha publicitat encara, és que recuperem la casa i el cine d’hivern i estiu. Era una cosa que portàvem molts anys pegant-li voltes i no es va poder. I ara, gràcies a Recuperem Llars, hem pogut adquirir i preparar unes vivendes socials. Intentarem fer-ho el millor possible. És un pla que no es fa en un dia ni dos, però és ambiciós també. Crec que recuperarem una part del poble que està molt perduda i desbaratada, i la farem bona.

I altra, que també ho posava en el programa: A mi m’agradaria molt posar en marxa una planta d’energia de la comunitat energètica perquè tot el poble es puga apuntar. Veure de quina forma ho podem plantejar per abaratir un poc el cost de la factura elèctrica, que beneficie a tot el poble. És interessant que la gent es gaste els menys diners possibles en llum.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe