23.5 C
Albaida
Divendres, juny 14, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentJordi Tormo serà nou president del Club Deportivo Esport Base Ontinyent

Jordi Tormo serà nou president del Club Deportivo Esport Base Ontinyent

Si no hi ha sorpresa inesperada en els pròxims dies, el Club Deportivo Esport Base Ontinyent ja té nou president. Ahir es va complir el termini per presentar candidatures a les eleccions a president del C.D.E.B. Ontinyent i tan sols va arribar una única candidatura, concretament la de Jordi Tormo qui serà nomenat President el proper 15 de juny sempre que la junta electoral comprove que es compleixen els terminis.
Jordi és soci del Club des del 2017, any en què el seu fill Jordi va entrar a formar part de l’equip Querubí de l’Escola i, a més és membre de la Junta Directiva des de 2020, en la qual va entrar de la mà de l’encara President Miguel Ángel Molina. Precisament quan este últim va anunciar que no continuava al capdavant de l’entitat, Jordi va assumir la responsabilitat de presentar-se candidat a les eleccions, secundat per la resta de la Junta Directiva. Jordi ha realitzat diferents funcions en aquests quatre anys, sent el responsable de la publicitat de les empreses col·laboradores, responsable de la compra i distribució de roba esportiva i equipatges. També ha participat en l’organització dels esdeveniments realitzats pel Club com tornejos, campus, accions socials i tot allò que s’hagi sol·licitat la seva col·laboració.
Des de l’entitat ontinyentina, ressalten que Jordi assumeix el càrrec ‘amb molta il·lusió i amb ganes de consolidar els avanços aconseguits durant aquests darrers quatre anys, en què s’ha augmentat la competitivitat dels equips capdavanters de l’escola i a curt termini intentar fer un pas més i poder assolir categories superiors on els joves esportistes del Club puguin competir al nivell més alt. Sense oblidar la part social en que es vol que tot aquell que vullga gaudir de la pràctica del futbol ho puga fer aprenen els valors de l’esforç i el compromís amb la resta dels seus companys al mateix temps que practica esport’.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe