20.4 C
Albaida
Dilluns, març 27, 2023
HomeFestesJordi Sarrió serà el Pregoner de les Falles de 2022 dels Juniors...

Jordi Sarrió serà el Pregoner de les Falles de 2022 dels Juniors de Sant Josep d’Ontinyent

Les Falles d’aquest any s’iniciaran amb el pregó de Jordi Sarrió, un home que ha estat més de 20 anys als Juniors de Sant Josep.

Les Falles de 2022 dels Juniors de Sant Josep d’Ontinyent ja tenen pregoner. Es tracta de Jordi Sarrió Belda, qui ha estat més de 20 anys com a educador i coordinadors dels Juniors. “Quan el cap de centre m’ho va comunicar vaig sentir molta alegria i il·lusió”, assegura el pregoner.

Jordi Sarrió ha estat d’educador durant dues etapes als Juniors de Sant Josep, és a dir, 10 anys al càrrec dels xiquets. Posteriorment, va estar 4 anys com a coordinador i des de l’any 2016 fins a l’actualitat segueix com a membre de l’Equip Coordinador.

“És un premi amb molta responsabilitat, perquè en poques paraules i poc de temps s’ha de transmetre tot el que són els juniors, el que significa estar ahí dins, i treballar per als xiquets”, assenyala.

Tot i que és una persona molt volguda dins dels Juniors, Jordi Sarrió no s’esperava que pensaren en ells per a aquest càrrec, però al mateix temps “és una gran satisfacció i un orgull”. Encara queden dos mesos perquè arribe el gran dia, en canvi, els nervis ja comencen a notar-se: “Fins avui estava tranquil, però amb les felicitacions m’ha entrat un poc de nervi per veure com eixirà tot”, ha conclòs el pregoner.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe