12.9 C
Albaida
Dilluns, desembre 4, 2023
HomeCulturaJa coneixem els guanyadors del L Certamen Literari en honor a la...

Ja coneixem els guanyadors del L Certamen Literari en honor a la Puríssima

Aquest certamen guardona a alumnes de primària, ESO i batxillerat i l’acte de lliurament tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent el dilluns 27 de novembre a les 18 hores.

Ja s’han publicat els guanyadors de les 5 categories del Certamen Literari Marià en honor a la Puríssima que, enguany, aplega a la seua cinquantena edició. El lliurament de guardons es durà a terme el pròxim dilluns 27 de novembre a les 18 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

En la Categoria A (3r i 4t de primària), amb el tema “María, es mi madre del cielo”, Marta Llinares (alumna de la Pureza de María) ha guanyat el Primer Premi amb “Mis dos mamás”, Júlia Berenguer (del Vicent Gironés), ha assolit el Segon Premi amb “Poesía-oración a María” i, finalment, Núria García (del Carmelo Ripoll) ha guanyat l’accèssit amb “María, eres la llum que il·lumina”.

Pel que fa a la Categoria B (5é i 6é de primària), amb el tema “Me gusta participar en la Ofrenda de Flores”, Lucía Cuenca (del col·legi San José), ha guanyat el Primer Premi amb “L’ofrena de flors del meu poble”, Elena Ortiz (també del San José) s’emporta el Segon Premi amb “Entre todas las flores, María es la más bonita” i, per acabar, Claudia Navarro (alumna de la Pureza de María) ha resultat guanyadora de l’accèssit amb “Una flor muy especial”.

Passem a la Categoria C (1r i 2n d’ESO) de “Poesia a la Puríssima”, on Marcos Revert (de la Pureza de María) ha resultat guanyador del Primer Premi amb “El anuncio de las Campanas”, mentre que Martina Úbeda (del San José) obté el Segon Premi amb “La nostra patrona” i Pau Hernández (del Santa María) s’emporta l’accèssit per “En Ontinyent, la Puríssima brilla”.

Continuem amb la Categoria D (3r i 4t d’ESO) amb el tema “La Anunciación”, on trobem que Mar Mollà (de la Pureza de María), ha guanyat el Primer Premi per “La resposta que va canviar el món”, Adrián Alemán (del Santa María) assoleix la segona posició amb “La María de nuestros días” i tancat el pòdium Carla Bartha (del Jaume I) per “Desde los ojos de María”.

La darrera Categoria, la E, premia als alumnes de 1r i 2n de batxillerat, i té per tema “Murillo, el pintor de la Inmaculada”, on han resultat guanyadors M. Ángeles Tormo (de la Concepció) amb el Primer Premi per “Sol i lluna”, María Donat (de la Pureza de María) amb el Segon Premi per “Carta al pueblo de Ontinyent” i Mia Hancock (de la Concepció) amb l’accèssit per “Flores del prado”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe