25.3 C
Albaida
Diumenge, setembre 24, 2023
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitJ.R. Espí: “La capitalitat cultural d’Aielo de Malferit és un projecte de...

J.R. Espí: “La capitalitat cultural d’Aielo de Malferit és un projecte de tot el poble”

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha anunciat els municipis que obstaran les capitalitats culturals valencianes durant l’any 2022. Pel que fa als municipis de menys de 5.000 habitants, la Vall d’Albaida comptarà amb aquest reconeixement per segon any consecutiu. Aielo de Malferit pren així el testimoni de Bocairent, qui és Capital Cultural del 2021.

Juan Rafael Espí, alcalde d’Aielo de Malferit, explica que aconseguir la capitalitat cultural “era una tasca difícil. No era fàcil, però ha resultat i és una doble satisfacció el fet que torne a recaure en la comarca de la Vall d’Albaida després de la capitalitat de Bocairent d’enguany”.

“El projecte ha sigut un projecte treballat per tots. És un èxit que la població s’involucre i no siga únicament el projecte d’un Ajuntament. És important perquè aquests anys de pandèmia hem passat de destinar el 6% del pressupost a Cultura a més d’un 14%. Hem passat de 60 euros a més de 113 euros per habitant en cultura. En els dos últims anys hem fet més de 100 activitats culturals i anem a seguir en la mateixa línia. Anem a reforçar-la”, apunta l’alcalde.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe