23.5 C
Albaida
Divendres, juny 14, 2024
HomeVall d´AlbaidaFontanars dels AlforinsIberdrola adverteix del tall elèctric a carrers d’Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels...

Iberdrola adverteix del tall elèctric a carrers d’Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels Alforins

L’empresa d’energia Iberdrola ha advertit d’una sèrie d’interrupcions en el subministrament elèctric durant aquesta setmana que afectaran tres municipis de la Vall d’Albaida: Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels Alforins.

Pel que fa a Ontinyent, es comunica que el dimecres 13 d’octubre, entre les 12.30 hores i les 15.30 hores, podran produir-se talls als següents carrers: Av. Cristòfol Colon, Av. Jacinto Benavente, c/ Casiano Fita, c/ Agullent, c/ Alacant, c/ Artal de Foces, c/ Carlos Díaz, c/ Fontanar dels Alforins, c/ García Ortiz, c/ Joan belda Pastor, c/ Joan XXIII, c/ Dr. Fleming, c/ Llop de Bailo i c/ Pare Fullana.

El mateix dimecres 13 d’octubre, entre le 08.30 hores i les 11.30 hores, els carrers de l’Olleria afectats pel tall del subministrament elèctric seran: Av. Jaume I, c/ Batle, c/ Budeu, c/ Dos de Mayo, c/ Isabel la Catòlica, c/ Miraflores, c/ San Antonio, c/ San Fernando, c/ San Roque, c/ Sant Joan, c/ Santa Cruz, c/ Santísima Trinidad, c/ Santo Domingo, c/ Virgen del Remedio i la plaça Verge de Loreto.

Respecte de la interrupció elèctrica a Fontanars dels Alforins, aquesta es produirà el dijous 14 d’octubre en horari de 08.00 a 08.15 hores i de 17.45 a 18.00 hores, al Rincón de Traver números 1, 3 i 24.

Segons expliques des de l’elèctrica, aquests talls es produiran amb intenció de “millorar la qualitat del subministrament elèctric. Per això ens veiem obligats a interrompre’l temporalment per a realitzar les nostres tasques de manteniment i millora”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe