7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeEconomiaHome Textiles Premium by Textilhogar aposta pels mercats internacionals amb la visita...

Home Textiles Premium by Textilhogar aposta pels mercats internacionals amb la visita de compradors de 44 països

ATEVAL, junt IVACE Internacional i ICEX ha organitzat una Missió Inversa per a facilitar noves oportunitats de negoci a les empreses

Home Textiles Premium by Textilhogar aposta per la internacionalització del sector en la seua 50a edició i amb la seua tornada a València, després de 5 anys celebrant-se a Madrid i dos sense certamen per la pandèmia. Per a això, la patrona ATEVAL-Home Textiles from Spain ha organitzat una Missió Inversa amb a prop de 100 compradors, prescriptors d’interiors i premsa provinents de 44 països, a més de coordinar les agendes B2B en els stands de cada expositor durant els dies de Fira.

Aquesta campanya compta amb el súper d’IVACE Internacional e ICEX. L’encontre es celebrarà del 20 al 23 de setembre en Fira València junt amb Fira Hábitat València i Espai Cuina SICI, i comptarà amb la participació de 82 expositors del tèxtil llar i amb una oferta aproximada de 250 marques.

A les portes de la nova edició de l’única fira del tèxtil llar en el nostre país, tot pareix indicar que les expectatives són bones i es preveu una gran acollida per part de les signatures més prestigioses i les tendes del més alt nivell nacional i internacional. Amb la finalitat de que les empreses del sector puguen accedir a mercats emergents i generar noves oportunitats, des d’ATEVAL – Home Textiles from Spain s’ha organitzat una Missió Inversa que facilitarà l’assistència d’un centenar de compradors i prescriptors internacionals d’Alemanya, Austràlia, Àustria, Azerbaidjan, Bahrain, Bèlgica, Brasil, Bolívia, Bulgària, Canadà, Xile, Colòmbia, Costa de Marfil, Croàcia, Dinamarca, Equador, Emirats Àrabs Units, els Estats Units, Filipines, Geòrgia, Ghana, Grècia, Hongria, Índia, Irlanda, Itàlia, Japó, Jordània, Kuwait, Líban, Malàisia, Malta, Marroc, Mèxic, Nigèria, Noruega, Nova Zelanda, Països Baixos, Polònia, Qatar, República Dominicana, Senegal, Sud-àfrica i Vietnam. A més, des d’ATEVAL es coordinaran les agendes B2B en els stands de cada expositor durant els dies de Fira.

Així mateix, dins d’aquesta acció ja han confirmat la seua assistència al certamen mitjans de comunicació internacionals, concretament de Bulgària, Colòmbia, Irlanda, Itàlia, Colòmbia, Letònia, Lituània, Luxemburg i Portugal. 

La Fira Home Textiles Premium, encara que de caràcter internacional, compta principalment amb expositors espanyols, no obstant això, cada any el certamen es va obrint més a l’exterior sumant-se signatures d’altres països. Enguany, en concret, comptarà amb la presència d’empreses de Colòmbia, de Polònia o de Portugal. En total, una oferta pròxima a les 250 marques representades per 82 signatures del sector, entre elles 54 de la Comunitat Valenciana, que donaran a conéixer totes les novetats dels tèxtils per a la llar i les col·leccions per a 2023-2024.

D’altra banda, no s’ha volgut passar per alt els reptes pels quals travessa el sector i en aquest sentit, des d’ATEVAL volen posar el focus en una de les prioritats de les empreses com és evolucionar cap a un model de producció més sostenible. En aquesta línia, en el marc de la fira, s’ha organitzat una conferència de sostenibilitat amb la col·laboració de Grup Innova sota el títol “Com integrar els ODS en l’estratègia de les empreses” que tindrà lloc en la fira el pròxim 22 de setembre.

Amb vista al futur del sector, en el marc de la fira s’ha convocat una reunió per a posar sobre la taula la volta de la formació superior tèxtil a la Comunitat Valenciana, a la qual al costat d’ATEVAL assistiran representants d’Universitat Politècnica de València, el Campus d’Alcoi de la UPV, el Consell intertèxtil Espanyol, l’Institut tecnològic tèxtil-AITEX i l’Observatori Nacional Tèxtil i Moda.

Com a punt de trobada dels principals agents de la tèxtil llar, la fira ha sigut l’escenari triat pel Consell intertèxtil per a realitzar el seu comité executiu, el dia 21; mentre que la Federació Hàbitat d’Espanya ha organitzat un acte, el pròxim 22 per a presentar l’Anuari del sector amb un networking posterior. El director general d’Indústria i Pimes, Gal Gutiérrez, serà l’encarregat de tancar aquest acte al qual a més acudirà ATEVAL i els principals empresaris del sector.

Cal recordar que, Home Textiles Premium by Textilhogar coincideix enguany amb altres dues grans cites en Fira València com són Fira Hàbitat València i Espai Cuina SICI, la qual cosa converteix aquesta edició en una trobada professional excepcional per als principals actors del sector de l’hàbitat. 

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe