19 C
Albaida
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentGolejada històrica d'un Deportivo Ontinyent que ja és líder en solitari (9-0)

Golejada històrica d’un Deportivo Ontinyent que ja és líder en solitari (9-0)

El Deportivo Ontinyent lidera en solitari el grup 6è de la 1a Regional després de destrossar el Ciudad de Alcoy per 9 a 0 en partit ajornat fa dues setmanes per casos de covid a l’equip visitant. Els alcoians han estat una joguina en mans dels ontinyentins, sobretot, a partir del primer gol, moment en què els blanc-i-negres han passat per damunt del cuer de la taula.
Carlos Mas, autor d’un hat-trick, ha obert la llauna al minut 22 en una rematada de cap a l’eixida d’una treta des de la cantonada executada per Mata. Cinc minuts més tard, jugada coral dels homes de Cristian Ferrándiz que ha culminat Chorques amb el segon d’una nit freda als camps de la Puríssima. Amb el rival a mercè dels locals, Carlos Mas ha anotat la tercera diana del Deportivo en una jugada personal que el mateix futbolista d’Almansa ha definit al fons de la xarxa de Luque. El mateix futbolista ha certificat el seu hat-trick amb el quart gol de la nit en les acaballes del primer temps.
Amb el partit controlat sobre el verd i en el lluminós, Cristian ha donat entrada a Vlad Galán, Jordi González i Dani Francés, este últim futbolista del cadet. Tots ells han estat partícips de la golejada final. Cinc minuts després, Cambreta s’ha sumat a la festa amb el cinquè gol, fruit d’una jugada personal. La borratxera de gols ha continuat. La sisena diana no ha estat una més. El futbolista del cadet, Dani Francés ha anotat el set del seu equip en un remat en el segon pal sense quasi oposició. Una diana que no oblidarà el jugador de la pedrera ontinyentina. El perill ha arribat per tots els costats, fins i tot en jugades a baló aturat. Juanito ha tret magistralment un lliure directe que s’ha colat en la porteria alcoiana. Finalment, dos gols més, un de Cambreta i altre de Chorques han culminat una nit triomfal del Deportivo Ontinyent davant un rival molt limitat en efectius i que veurem si són capaços d’aguantar fins a final de temporada competint en esta categoria.

La nit també ha dut dues notícies interessants, una en cada equip: En el Deportivo Ontinyent destacar la tornada a la porteria de Jordi Mompó després de quatre mesos de lesió i en el Ciudad de Alcoy, aplaudir la presència de Rafa Vilaplana ‘Rafeta’ que després de dirigir a diversos equips en la banqueta, ha tornat a vestir-se de curt als 46 anys per ajudar al Ciudad de Alcoy en estos moments tan delicats.
Pel Deportivo Ontinyent han jugat d’inici: Mompó, Alex, Capone, Abdón, Tono Huertas; Juanito, Mata, Omar, Chorques; Carlos Mas i Cambreta. També han tingut minuts Jordi, Vlad, Dani, Bernat i Adrián.