19 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolGolejada de L’Olleria en un partit que acaba amb quatre expulsats (5-0)

Golejada de L’Olleria en un partit que acaba amb quatre expulsats (5-0)

Nova victòria d’un L’Olleria molt superior al Promeses Sueca. Víctor Muñoz i Nico Cháfer van marcar un doblet cadascun, encara que la part negativa va ser la tangana final, en la que el propi Nico Cháfer va ser un dels quatre expulsats.

Primer dels dos partits seguits que jugarà L’Olleria en La Solana

L’Olleria afrontava el seu primer partit en La Solana dels dos seguits amb els que acabarà el 2022 (tres contant també el de La Nostra Copa del passat dimecres) i ho feia davant un Promeses Sueca en un gran moment de forma ja que acumulava cinc partits sense perdre, registrant entre aquest encontres un empat davant el Castellonense, aixina que els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro sabien que no podien confiar-se i per aquest motiu es va veure un equip molt concentrat que va dominar en tot moment i va acabar golejant.

Al primer minut ja va avisar Víctor Muñoz després d’una centrada d’Alejandro Tormo, mentre que en el 17’ es va inaugurar el marcador després d’una falta treta per Nico Cháfer que va rebutjar el porter i després d’una prolongació tornava a aparèixer Víctor Muñoz per a fer l’1-0. Va poder arribar el segon després d’una passada interior de Nico Cháfer i el posterior remat de Gonza el va parar el porter amb els peus. Reaccionava el Promeses Sueca amb una falta frontal a la que va tindre que respondre Víctor Expósito per a evitar l’empat, i ja amb el temps complit una centrada de Lucho a la frontal de l’àrea no la va engaltar bé Nico Cháfer, que també ho va provar de lluny anteriorment.

De nou, quatre gols en el segon temps

Ja en el segon temps, tal i com va passar el dimecres passat en el partit de La Nostra Copa davant el Muro, va arribar la pluja de gols, amb 4 dianes en cada encontre. La primera no es va fer pregar, ja que després d’una mala treta de banda dels visitants, Nico Cháfer enviava un autèntic míssil a l’escaire per a fer el 2-0. Emilio Gil no va fallar a la seua cita amb el tir llunyà que fa aixecar-se als espectadors, sortint fora per molt poc, i en el 59’, després d’una bona combinació iniciada des de d’arrere, Yeray ficava una passada en profunditat per a que Gonza fera la passada de la mort i Víctor Muñoz tornara a marcar.

L’Olleria seguia apostant pel futbol combinatiu i en una centrada de Lucho, Nico Cháfer va controlar dins de l’àrea, va retallar i va afusellar al porter per a fer el quart en el 78’, i ja en el minut 87 va arribar el quint, marcat per Emilio Gil de penal després d’una combinació entre els germans Christian i Marc Escrivà. A partir d’aquest moment va passar el que mai es vol que pase en un camp de futbol, una tangana després del gol de penal que ha acabat en l’expulsió de Nico Cháfer per part dels vidriers i de Cabrelles i Vicente Osca pels visitants, a més del tècnic del Promeses Sueca, Pablo Serrano.

Tangana final i quatre expulsions per roja directa

El col·legiat ha apostat per cridar a la policia per a poder reprendre l’encontre, en el que els dos equips han demostrat que tot havia quedat en una acció aïllada apostant per no atacar i deixar córrer els minuts. Una llàstima aquest moment de tensió ja que el partit estava totalment sentenciat, finalitzant amb un 5-0 molt important ja que Olímpic i Castellonense també han guanyat, aixina que, amb 36 punts (11V-3E-1D) segueixen a 8 unitats de quedar-se fora d’uns llocs de promoció en els que ja tenien assegurat passar els Nadals. Per dalt, sí que li retallen dos punts a l’Ontinyent 1931 després del seu empat, tenint-lo a 5. La propera cita tornarà a ser en La Solana, davant un Canals que necessita guanyar per a creure amb les seues opcions de quedar entre els huit primers i continuar en la màxima categoria regional després de la reestructuració del futbol valencià.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Víctor Expósito; Emilio Gil, Raúl Mollá, Lucho, Gonza (Borja Borredà, 70’), Alejandro Tormo (Marc Escrivà, 62’), Víctor Muñoz (Christian Escrivà, 62’), Nico Cháfer, Nico Albiñana (Samuel, 75’), Álex Díaz i Yeray Pastor.

CF PROMESES SUECA: López; Cristian Moll, Martín, David, Lluis, Adrián (Cabrelles, 68’), Carlos Zarzoso (Grau, 62’), Carles Sansebastián, Moisés Vera (Marí, 53’), Marc Estornell (Carlos Caballero, 68’) i Leonel (Vicente Osca, 62’).

GOLS: 1-0 Víctor Muñoz (17’); 2-0 Nico Cháfer (47’); 3-0 Víctor Muñoz (59’); 4-0 Nico Cháfer (78’); 5-0 Emilio Gil de penal (87’).

AMONESTACIONS: Als locals Alejandro Tormo (42’), Christian Escrivà (68’) i Emilio Gil (87’); i als visitants Carlos Zarzoso (37’), David (42’), Leonel (49’) i Martín (83’). A més, en el minut 87 ha expulsat al local Nico Cháfer i als visitants Cabrelles, Vicente Osca i l’entrenador Pablo Serrano, tots quatre per roja directa.