16.6 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolGolejada incontestable de L'Olleria en el derbi davant el SIA Benigànim (1-4)

Golejada incontestable de L’Olleria en el derbi davant el SIA Benigànim (1-4)

Victòria contundent d’un L’Olleria molt superior al SIA Benigànim, veient-se reflectit en la gespa la gran diferència entre tots dos en la classificació. En els de La Solana ha debutat un nou fitxatge.

El partit pràcticament ha començat amb gol visitant, encara que ha sigut anul·lat en assenyalar-se fora de joc de Gonza en el minut 3. Amb una certa igualtat han anat transcorrent els minuts sense moltes ocasions més que alguns tirs llunyans d’Emilio Gil, que ho ha intentat diverses formes durant tot el primer temps, encara que la més destacada ha sigut una falta frontal que ha fregat el travesser. Superada la mitja hora ha sigut quan els segons en la taula han anat a més i han aconseguit marcar dos gols pràcticament seguits.

Dos gols seguits que han fet molt de mal

El primer en el 33′ després d’una passada arrere d’Alejandro Tormo que ha rematat Víctor Muñoz, s’ha produït un rebuig i el propi ariet s’ha tirat ràpidament per a espentar el cuir al fons de la xarxa, mentre que el 0-2 s’ha produït en el 36′ després d’un centre de Gonza que Nico Cháfer ha controlat totalment lliure de marca i ha afusellat al meta local. Ha buscat la reacció el SIA Benigànim i només dos minuts després José Luis s’ha plantat sol davant Víctor Expósito, però el meta ha guanyat el mà a mà de forma impecable. Ja en el 44′ els locals han reclamat penal per mans en un tir des de la frontal que ha blocat Álex Pantoja, i amb el temps complit Faus ha mantingut viu als de casa amb fins a tres parades espectaculars en una triple ocasió per part de Nico Cháfer, Alejandro Tormo i Gonza.

La sentència no ha arribat en el final del primer temps, però no ha tardat ni mig minut després del descans, quan Gonza ha rebut en llarg per a posar un centre i que Víctor Muñoz només haguera d’espentar-la. Dur colp per als de José Luis Vidal, que malgrat arribar a aquesta cita molt mermats no han baixat l’ànim i en el 54′ ha pogut reduir distàncies, però el tir d’Álex després d’internar-se per l’esquerra ha marxat fora. Ho ha tornat a intentar el mateix Álex en el 61′, però Víctor Expósito ha detingut el seu tir, i en la següent jugada ha arribat el quart després que Alejandro Tormo s’haja internat per la dreta i resolt a la perfecció amb un tir creuat. Han anat transcorrent els minuts sense molt a destacar, però els locals han tirat d’orgull i Jose Luis ha marcat un autèntic golàs amb un tir des de fora de l’àrea ajustat al pal en el 80′. Per part seua, en el 82′ el visitant Emilio Gil ha xutat des de la frontal, ha parat el porter i la jugada ha seguit, el d’Agullent l’ha centrada i la rematada de Raúl Mollá l’ha parat amb molt d’encert Faus.

En L’Olleria ha debutat un nou fitxatge

Poc ha pogut fer el SIA Benigànim davant la superioritat i gran potencial ofensiu d’un L’Olleria que continua ferm en la segona plaça, amb els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro comptant amb 58 punts (18V-4E-2D). Destacar per últim que a L’Olleria ha entrat debutat un nou fitxatge, tractant-se del central Jose Brines, qui arriba procedent del CF Gandia, on en el passat curs va ajudar al fet de que els de La Safor quedaren campions i acabaren ascendint a Tercera en la promoció, mentre que anteriorment ha jugat en altres equips també de Preferent com el Tavernes, Carcaixent i Portuarios. Aquesta temporada estava sense jugar per motius d’estudi, i ara que ha tornat d’Erasmus ha fitxat per L’Olleria.

FITXA TÈCNICA:

UD SIA BENIGÀNIM: Faus (Txema, 85′); Didac (Matías, 69′), Bena, Jorge (José Luis, 35′), Marco, Pau; Edu, Dyaa, Miguel Ángel, Álex; i Cristian.

L’OLLERIA CF: Víctor Expósito; Lucho (Marc Escrivà, 67′), Raúl Mollá, Álex Pantoja, Álex Díaz; Emilio Ortolà ‘Gatu’ (Yeray Pastor, 58′), Emilio Gil; Alejandro Tormo, Nico Cháfer (José Brines, 58′), Gonza (Pitu, 71′); i Víctor Muñoz (Borja Borredà, 67′).

GOLS: 0-1 Víctor Muñoz (33′); 0-2 Nico Cháfer (36′); 0-3 Víctor Muñoz (46′); 0-4 Alejando Tormo (62′); 1-4 Jose Luis (80′).