23 C
Albaida
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolSegona RegionalFesta total en Llutxent, primera victòria local de L’Olleria B i l’Agullent...

Festa total en Llutxent, primera victòria local de L’Olleria B i l’Agullent segueix fort

Jornada trepidant que ens ha deixat una nova victòria del flamant líder Llutxent, un empat amb polèmica en el derbi Ontinyent 1931 B – Albaidense, les victòries locals de L’Olleria B i Agullent, i les derrotes visitants de l’Aielo i Bocairent.

Cal remarcar que en el pròxim cap de setmana, previ als festius del 6 i 8 de desembre, quasi tots els equips i categories descansaran, però no serà el cas del Grup XII, remarcant inclús el fet de que el Bocairent té doble partit ja que a més de lliga, davant l’Agullent, també juga contra l’Ontinyent 1931 de Preferent partit de La Nostra Copa.

CF Llutxent 3 – 2 Athletic La Vall:

Festa total en un La Plana molt solidari

Segueix intractable el líder Llutxent, que tampoc va fallar en un dia molt especial, ja que a la conclusió de l’encontre es va realitzar la presentació de tots els equips que formen el club en un bonic acte que va ficar la cirereta a altre dia redó. El camp va estar ple de gom a gom, des dels aficionats habituals als xiquets i xiquetes de l’escola, passant pels pares i mares i, com no, per la mascota recent estrenada, el Rabosot, que està sent tot un atractiu per a una afició cada vegada més bolcada. A més, cal remarcar que l’entrada per a aquest encontre va ser la donació d’aliment no perible o altres utensilis per a donar al Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia, tenint un gran èxit de participació.

Respecte al partit, es va ficar costera amunt perquè al minut 23 marcaven els de Tavernes un 0-1 amb el que van anar al descans. No obstant, si hi ha un fet que ha demostrat l’equip entrenat per Juanjo Benavent és que és un conjunt que treballa, lluita i ho eixa tot en el camp, tenint una vegada més la seua recompensa al ser capaços de donar-li la volta al marcador, encara que amb molt de patiment i constància davant un combinat molt ben posicionat que va vendre molt cara la derrota.

L’1-1 el va fer César en el 53’, mentre que el 2-1 no va arribar fins al 85’ després d’una acció a baló parat que va culminar un Álex que va fer molt bon partit. Ja amb el temps complit de nou César (i no Aranda com figura en l’acta) va completar una contra per a fer el 3-1 previ al moment polèmic de l’encontre, ja que mentre els locals estaven celebrant el gol, el col·legiat va reprendre el joc i els visitants van marcar, expulsant inclús al tècnic local i al porter suplent. A més, encara va allargar més l’encontre, però el Llutxent es va fer fort per a mantenir el resultat favorable i encadenar la seua quarta victòria seguida abans del paró.

L’Olleria CF B 2 – 1 Esides Caramanchel CE:

El filial de L’Olleria torna a somriure

Després de sis derrotes seguides, i alguns partits en els que van merèixer més, l’equip entrenat per Sergio Úbeda va firmar la seua segona victòria de la temporada davant un Esides Caramanchel que havia guanyat la mitat dels partits que havia jugat. Prompte encarrilava l’encontre el conjunt local després d’una bona jugada combinada en la que Manolo Vidal va centrar i Joan va aconseguir l’1-0 al minut 6. Bon moment per a marcar, i també va arribar en un bon moment altra acció clau, la segona groga per al capità visitant en el minut 43.

L’Olleria B va aprofitar bé la superioritat numèrica i en el minut 54, en altra bona jugada local, Carlos Albiñana va rebre una passada enrere després d’una acció per banda esquerre per a culminar amb molta qualitat des de fora de l’àrea. No obstant, els d’Alcoi no es van donar per vençuts i en el 67’ van retallar distàncies per a mantenir l’emoció en l’encontre, però el filial vidrier va treballar amb encert per a certificar el primer triomf de la temporada en La Solana.

Muro CF B 2 – 0 Aielo:

L’Aielo no aprofita les seues ocasions i ho paga car

Dura derrota de l’Aielo en la seua visita a un Muro B que va traure partit de dos accions puntuals per a emportar-se el partit i mantenir la dinàmica dels de La Vall d’Albaida en els últims partits, en les que ho estan guanyant tot a casa però perdent-ho tot a domicili. Els de Miquel Ferrando van començar molt bé, amb varies ocasions molt clares que no van aconseguir aprofitar, mentre que el Muro B, a la mitja hora, s’avançava en el marcador al aprofitar una indecisió a l’hora de tirar el baló fora per un jugador que estava en terra, armant una contra perfecta per a fer l’1-0.

Aquest gol va fer molt de mal a l’Aielo, que se’n va eixir del partit mostrant molta apatia i nerviosisme. No obstant, després del descans van reaccionar i van dominar, encara que no van acabar de gaudir d’ocasions del tot clares, i damunt en un baló rebutjat pel rival es va produir una desafortunada relliscada que va aprofitar molt bé el davanter rival per a liquidar l’encontre en el minut 86.

PD Ayorense 3 – 0 CDF Bocairent:

El Bocairent cau en casa del segon classificat

L’Ayorense està demostrant ser un ferm candidat a pugnar per l’ascens i en aquesta ocasió es va desfer amb superioritat d’un Bocairent que portava dos victòries consecutives. Els d’Ayora es van mostrar molt sòlits en defensa, sense fissures, mentre que els de La Vall no es van sentir còmodes sobre el terreny de joc en cap moment. A més, cal remarcar que els d’Isidro Bordería arrossegaven una gran quantitat de baixes sobretot en la línia defensiva, amb dos titulars i jugadors clau lesionats de gravetat.

Ja molt prompte es va decantar l’encontre perquè al minut 7 els locals aprofitaven una errada defensiva per a fer el primer, mentre que al minut 20 s’assenyalava una pena màxima molt protestada que damunt va deixar molt tocat al Bocairent. Aixina i tot van disposar d’alguna ocasió destacada com per a haver anat al descans amb un resultat millor, però en el segon temps, de nou molt prompte rebien el colp definitiu, el 3-0 en el minut 51’, fent pràcticament impossible la remuntada.

Ontinyent 1931 CF B 1 – 1 CD Albaidense:

Taules en un trepidant i polèmic derbi en el que els gols van arribar al final

D’aquest encontre podeu llegir aquesta completa crònica i pròximament podreu gaudir del seu Vídeo-Resum. Cal remarcar que al completar-se la jornada, els de Pablo Iglesias han vist reduït a 4 punts el seu avantatge respecte al segon, l’Ayorense, mentre que els de Kikín passen de tercers a quints.

CF Agullent 4 – 1 CF At. Muro:

Golejada d’un Agullent que segueix creixent

Segona victòria seguida per als de Sergio Francés ‘Pete’ i quinta en els sis últims partits. En aquesta ocasió Pablo donava la primera alegria al quart d’hora després de culminar una bona jugada col·lectiva, encara que el conjunt de Muro no tardava en reaccionar aprofitant un gol en pròpia porta en el 25’ per a tornar a ficar el marcador en taules. Damunt aquest gol va deixar un poc tocat als locals, que van deixar de dominar.

Això sí, després del descans van anar poc a poc recuperant la possessió de l’esfèric per a anar generant ocasions, quehan acabat sent molt nombroses, i els gols han anat succeint-se. El 2-1 arribava al minut 50 al culminar Marc un contraatac per banda esquerre, mentre que en el 75’ es registrava el 3-1 d’Óscar després d’una falta lateral. Ja en el minut 89’ va ser Jordi Belda el que va completar aquesta clara victòria amb altre contraatac, aquesta vegada per banda dreta.