10.4 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeVall d´AlbaidaAlbaidaÈxit de la campanya de bons al comerç d'Albaida

Èxit de la campanya de bons al comerç d’Albaida

Les cites prèvies per a l’adquisició dels 600 bons disponibles es van esgotar en 72h

El primer tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme i Promoció Econòmica d’Albaida, el socialista David Palací, ha qualificat “d’extraordinària” la gran acceptació i la fantàstica acollida que ha tingut la iniciativa dels bons al comerç impulsada i gestionada des del departament que dirigeix. En paraules seues, “la campanya suposa un estímul per a l’economia local, amb una injecció de capital que pot arribar als 60.000€”.

“Resulta essencial potenciar el xicotet comerç, donar-li visibilitat i suport”. “D’aquesta manera aconseguim incrementar-ne el consum, crear noves oportunitats de negoci, afavorir l’arrelament de les botigues existents i augmentar la conscienciació respecte als beneficis que té comprar al poble i generar riquesa al mateix” – rematava-.

Albaida ha posat a disposició de la ciutadania 600 bons on,pagant-ne 50€, s’atorga una targeta per valor de 100€ que es podrà utilitzar per fer tantes compres com s’hi vulguen als comerços adherits.

Tanmateix, des de la regidoria s’assenyala que no serà necessari emprar tot l’import en una única botiga; sinó que s’hi podran realitzar diverses adquisicions en diferents establiments fins esgotar-ne el saldo.

A més a més, Palací ha volgut posar en valor les aportacions dineràries rebudes per part de la Conselleria i agrair, en especial, el treball realitzat pels tècnics de l’ajuntament i totes les persones que han participat i s’han implicat en aquest projecte.

Així doncs s’aprofitava per a recordar que, del 29 de setembre al 22 d’octubre, s’obrirà finalment el termini per a la utilització efectiva del bo.

Un període que coincideix amb les festes patronals de la població i pocs dies després de l’inici del curs escolar. Uns esdeveniments que, segons el primer tinent d’alcalde, “segur que contribuiran al fet que la despesa i el consum siguen significatius i puguen assolir-se els objectius proposats”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe