23 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent confirma el bon inici de temporada amb la victòria...

El Deportivo Ontinyent confirma el bon inici de temporada amb la victòria davant l’Algemesí

Els d’Ontinyent es van emportar els tres punts del camp de l’Algemesí. Va ser un partit on els locals van insistir fins a l’últim minut per deixar un punt en sa casa.

Després de la primera victòria a casa, el Deportivo Ontinyent jugava el segon partit de la lliga fora de casa, una segona prova per a comprovar si es confirmava el bon inici de lliga. I els ontinyentins ho van fer.

Els de Cristian es van desplaçar el dissabte fins a l’Estadi Municipal d’Algemesí, on l’encontre va començar amb un poc de retard. Passades ja les 17.30 hores, el partit començava bé per als ontinyentins, ja que el primer gol arribava prompte. Al minut 5, a conseqüència d’una gran assistència de Bernat, Mata posava el 0-1 al marcador.

Amb aquest primer gol, el Deportivo Ontinyent va agafar confiança, cosa que es va notar al terreny del joc, i fruit d’això arribava el 0-2  (22′) de les botes de Cambreta, qui va estar ràpid i va aprofitar un mal rebuig del porter de l’Algemesí. Però la tranquil·litat d’anar dos gols per davant va durar poc als ontinyentins, ja que només dos minuts després els locals van posar l’1-2 al marcador, resultat amb el qual els dos equips se n’anaren al marcador.

Una segona part intensa per als d’Ontinyent

Ja a la segona part, els locals van tornar al terreny de joc amb una gran intensitat i amb ganes de capgirar el marcador. I aquestes ganes van tindre el seu resultat quan al minut 61 arribava l’empat a 2.

No obstant això, aquesta alegria va durar poc, ja que els ontinyentins van reaccionar ràpidament i el resultat final de 2-3 arribava als pocs minuts, després d’un gran llançament de falta de Mata, que el va enviar al fons de la xarxa de la porteria local. Amb aquesta nova victòria, els de Cristian confirmen el bon començament de temporada.

FITXA TÈCNICA:

ALGEMESÍ C.F: Rubén Violero, Joan Fuster (Carlos Gómez, 81′), Josep Cardona, Sergio Terres, Javier Colomer (David Osca, 66′), Jordi Bou, José M. González, Javier Regal /Juan Felipe, 81′), Daniel González i Sergio Fernández (Aaron Pérez, 72′).

DEPORTIVO ONTINYENT: Tono Picot,  Israel Payá (Antonió José, 83′), Abdon, Adrián Navarro, Javier, Cambreta (Carlos Más, 81′), Bernat, Alex, Omar, Alejandro Mata (Francesc, 73′) i Juanito.

GOLS: 0-1 Mata (5′); 0-2 Cambreta (22′); 1-2  Benavente (24′); 2-2 Benavente (62′); 2-3 Mata (65′).