15 C
Albaida
Dilluns, febrer 26, 2024
HomePoliticaEns Uneix critica Compromís i assegura que no assistirà a la Mancomunitat...

Ens Uneix critica Compromís i assegura que no assistirà a la Mancomunitat fins que no hi haja nou govern

Segons la formació municipalista, l’alcalde d’Albaida hauria d’haver convocat un plenari de formació del nou govern fa més d’un mes  

La Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida va convocar un ple “extraordinari i urgent sense consensuar “hores i propostesper tal d’aprovar el compte general de l’exercici del 2022 al qual Ens Uneix no va assistir com a protesta perquè, segons la formació municipalista, fa més d’un mes que Alejandro Quilis, president de l’entitat i alcalde d’Albaida, hauria d’haver convocat un plenari de formació del nou govern.

Segons Ens Uneix, “l’ordre lògic de les coses és conformar la junta de govern” primer i després ja “aprovar tot allò que les majories decidisquen”. A més a més, han criticat Quilis per la seua “falta de lideratge” i pels “problemes interns” de Compromís a Albaida. Així mateix, rematen afirmant que “la confiança i la paciència tenen un límit”.  

A tot açò cal sumar la problemàtica per a conformar un nou govern a la Mancomunitat. En paraules d’Ens Uneix, “vam rebre una proposta de Compromís”, però consideraren que no era “apropiada” i els feren arribar altra proposta.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe