18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentEnllumenat demana continuar amb la poda d’arbres a Ontinyent per millorar la...

Enllumenat demana continuar amb la poda d’arbres a Ontinyent per millorar la seguretat dels vianants

La Regidoria del partit popular demana podar a carrers com Pio XII, Martínez Valls o l’avinguda Almaig.

La Regidoria d’Enllumenat ha demanat al departament de Medi Ambient que continue amb la poda iniciada als carrers José Iranzo i un tram de l’avinguda Albaida, i prosseguisca en tots els carrers en els que els arbres interfereixen amb l’enllumenat, per tal de millorar la seguretat dels vianants.

El partit fa menció a carrers com Pio XII i tots els seus encreuaments com són Padre Luis Galiana, Escultor Julio Capuz, Martínez Valls, Salvador Tormo i José Iranzo. Consideren també que l’avinguda Almaig presenta necessitat de poda des del Centre de Salut del Barranquet fins el Parc Vicent Andrés Estellés i per últim, les avingudes Vicent Gironés i Almansa al barri de Sant Rafel.

La petició de la poda és reiterativa, ja que la els populars han plantejat aquest tema per registre d’entrada als anys 2019, 2020 i 2021, així com al Ple Municipal en altres ocasions. En paraules de Paco Penadés, regidor d’Enllumenat, “tots els anys quan arriba el canvi d’hora al mes d’octubre i comença a fer-se fosc més prompte, demanem que es procedisca a la poda en aquelles zones més conflictives com són els passos de vianants, per a evitar que les branques afecten a la visibilitat dels conductors”.

Aquest any, s’ha implantat el pla “Passos Segurs” per a millorar la seguretat en els passos de vianants; un programa realitzat davant les nombroses demandes de la ciutadania, que queda incomplet si no es realitza una poda efectiva, tal i com expliquen des del partit popular d’Ontinyent.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe