13.3 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolEmpat tècnic entre L’Olleria i Tavernes (2-2)

Empat tècnic entre L’Olleria i Tavernes (2-2)

En un altre partit digne d’una promoció d’ascens, els dos equips s’han mostrat molt intensos i han colpejat en moments molt concrets per a acabar repartint-se els punts, la qual cosa permet a L’Olleria mantindre el seu avantatge, més el golaveraje, respecte a un Tavernes que arribava a aquesta cita en quarta posició.

L’Olleria ha deixat KO al Tavernes en menys de 20 minuts

Molt prompte ha encarrilat el partit L’Olleria, perquè no ha tardat ni dos minuts Emilio Gil a buscar el primer gol, però després de diversos regats ha realitzat un tir llunyà que ha marxat fora per poc, i abans del minut 5 ha arribat l’1-0 després de que en el rebuig d’un córner haja aparegut Víctor Muñoz per a rematar a boca de canó, Xumi l’ha salvada en primera instància però el de Vallada ha tornat a aparéixer amb la canya per a tirar-se en planxa i marcar.

Amb el marcador en contra el Tavernes ha fet un pas al capdavant i ha anat a la recerca de l’empat, podent marcar Blasco i Edu Alberola amb tirs llunyans, però el que ha tornat a veure porteria ha sigut el conjunt vidrier en un córner tancat llançat per Emilio Gil i rematat per Raúl Mollá en el 18′. El segon gol ha fet molt de mal als de La Safor, i fins i tot ha pogut arribar el tercer en una bona combinació entre Borja Borredà, Nico Cháfer i Víctor Muñoz, però els visitants han estat atents per a neutralitzar el perill. Edu Alberola ho ha tornat ha intentar faltant deu minuts, però de nou des de lluny, i ja amb el temps complit Víctor Muñoz ha disparat al lateral de la xarxa.

El Tavernes li ha tornat el doble colp també abans del quart d’hora

Després del descans, els d’Edu Revert han apostat per un triple canvi i als deu minuts han aconseguit reduir distàncies després d’una pilota llarga en el qual Joan Talens ha guanyat l’esquena i ha afusellat, i en el 59′ han empatat després d’un centre de Vicent Talens que ha cabotejat Marc Talens totalment lliure de marca. El partit tornava a començar, i s’ha viscut una segona part de molta intensitat però sense moltes ocasions.

Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro també ha mogut banqueta i un dels quals ha entrat, Christian Escrivà, ha gaudit d’un parell de tirs, però sense trobar porteria. Ja en el minut 80 Nico Cháfer ha obligat a Xumi a realitzar la parada de la vesprada en una falta directa, i en el posterior córner, llançat al pal llarg, Raúl Mollá ha rematat a la fusta. Espentava L’Olleria al mateix temps que el Tavernes no renunciava a l’atac quan recuperava la pilota, destacant sobretot un tir llunyà d’Adrià Sabater que ha marxat alt en el 87′.

Segueix el ‘Tourmalet’ amb la visita al Castellonense

Finalment s’ha mantingut el 2-2 amb el que L’Olleria, després de la derrota en Carcaixent i en Soneja (La Nostra Copa), torna a sumar, acumulant 62 punts (19V-5E-3D), i amb els resultats del cap de setmana manté els 13 punts d’avantatge respecte al seu rival de hui, a més del golaveraje, veu com l’Ontinyent 1931 s’escapa en el més alt a 9 unitats, l’Olímpic, que es fica quart, es troba a onze punts, i el Castellonense, que serà el proper rival, segueix a 6 punts ocupant la tercera posició.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Víctor Expósito; Nico Albiñana (Samuel, 70′), Raúl Mollá, Álex Pantoja, Álex Díaz; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Emilio Gil (Yeray Pastor, 70′); Borja Borredà (Marc Escrivà, 61′), Nico Cháfer, Gonza (Alejandro Tormo, 82′); i Víctor Muñoz (Christian Escrivà, 61′).

CF UE TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Xumi; Vicent Talens, Artur, Josep Palomares, Pedro; Edu Alberola (Adrià Sabater, 73′), Gerard Ortells (Pau García, 46′), Aarón, Sean (Marc Talens, 46′); Joan Talens i Blasco (Dani Campos, 46′).

GOLS: 1-0 Víctor Muñoz (4′); 2-0 Raúl Mollá (18′); 2-1 Joan Talens (55′); 2-2 Marc Talens (59′).

AMONESTACIONS: Als locals Alejandro Tormo (84′) i Samuel (88′); Als visitants Castilla (65′), Aarón (71′), Artur (85′) i Pedro (93′).