20.8 C
Albaida
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaEls penals decideixen un apassionant Albaidense - Montaverner

Els penals decideixen un apassionant Albaidense – Montaverner

El Montaverner de Primera Regional ha sigut capaç de remuntar amb dos gols seguits en els minuts finals, però l’Albaidense, amb un jugador menys, ha reaccionat per la via ràpida per forçar uns penals en els quals els de Segona Regional han estat impecables.

L’Albaidense ha aconseguit que no es notés la diferència de categoria

Primera part igualada en la qual no s’ha notat la diferència de categoria gràcies en part al fet que els jugadors de l’Albaidense s’han buidat sobre la gespa. Gaire bé havia passat un minut i els locals reclamaven penal, mentre que al 7′ una passada enrere dels visitants ha acabat amb un xut a boca de canó de Carles al que el porter Cabanes ha respost amb una sensacional aturada. Als cinc minuts ha replicat l’Albaidense amb una pilota llarga en la que Tito ha disparat creuat.

El visitant Pep l’ha tingut al 19’ amb un xut des de fora de l’àrea que ha marxat fora, però qui ha marcat primer ha sigut el conjunt local després d’una jugada embolicada en la que Tito ha sigut el més llest de la classe. No ha trigat en poder empatar el Montaverner en una pilota bombejada que ha arribat a el segon pal, però Lucas no ha aconseguit connectar amb encert. A més l’ha tingut Rafa al 27′ amb un xut creuat, i ja al 39′ ha sigut Pep el que ha llançat fora una falta directa, mentre que l’última ha sigut per a l’Albaidense en una conducció de Tito per la frontal que ha acabat amb un xut molt centrat en el minut 45.

Tant l’Albaidense com el Montaverner han salvat un gol baix pals

Després del descans, a poc a poc el Montaverner, que havia optat per donar minuts a jugadors menys habituals, ha anat incorporat a futbolistes a priori més titulars, i entre això i que l‘Albaidense ha notat el desgast del seu gran primer temps, s’ha vist a un Montaverner millor per moments, encara que els de Kikín s’han mostrat molt solvents en defensa i gaire bé han concedit ocasions. Això sí, la primera ha sigut claríssima, ja que després de regatejar al porter, John ha vist com el capità i central Quelo ha evitat l’empat en la mateixa línia de gol en el 61’. La rèplica ha vingut en el 69’ i de forma idèntica, ja que després d’una ràpida contra iniciada per Raulet, el propi lateral dret l’ha culminat, però un defensa visitant ha salvat baix dels pals.

Al següent minut, Rafa casi empata amb un centre-xut, i ja en el minut 79 ha sigut quan ha començar la bogeria. En una acció molt ràpida, John ha rebut una passada de la mort per a fer l’1-1 i damunt l’Albaidense es quedava amb un home menys per les protestes de David, que reclamava que el rival havia tret de banda des d’una posició molt més avançada respecte on havia sortit el baló. Als dos minuts els de Salva Estruch han culminat la remuntada quan John tornava a marcar després de rebre una passada al segon pal.

El Montaverner ha estavellat dos penals en el travesser

No obstant, han tornat a passar dos minuts per a que el lateral dret local fera una treta de banda ‘Made In Raulet’ que era pentinada pel capità Quelo per a forçar la tanda de penals en la que ha començat xutant el Montaverner, veient com Cabanes li parava el penal a Joan. Després el seu company Pep sí que ha marcat, però l’Albaidense no ha fallat cap, marcant Juan Carlos, Álex Ferri i Raulet, metre que tant Jose com Lucas han vist com el seu tir s’ha estavellat en el travesser, provocant que siga l’Albaidense, equip de Segona Regional, el que es classifique per a la Tercera Eliminatòria, en la que encara no entraran els equips de Preferent i es jugarà el dimecres 10 de novembre.

FITXA TÈCNICA:

CD ALBAIDENSE: Cabanes; Raulet, Quelo, Álex Ferri, David; Eric; Juan Carlos, Alfaro, Said (Pablo, 70′), Achraf (Marc, 55′); i Tito.

UD MONTAVERNER: Rafael; Soriano (John, 46′), Juan, Alfredo (Sergi, 76’), Jesús; Joan Benavent; Bataller (Juanvi, 59′), Carlos (Joan, 59′), Pep, Rafa (Jose, 70′); i Lucas.

GOLS: 1-0 Tito (22’); 1-1 John (79’); 1-2 John (81’); 2-2 Quelo (83’).

ÀRBRIT: Gisbert Martínez, Édgar. Ha amonestat als locals Álex Ferri (38’), Achraf (50’), Alfaro (52’), Quelo (82’) i Raulet (84’); i al visitant Juan Benavent (54’). A més, també ha expulsat al local David per roja directa en el 79’.