13.3 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsEls fitxatges d'hivern donen la remuntada a l'Ontinyent 1931 en quatre minuts...

Els fitxatges d’hivern donen la remuntada a l’Ontinyent 1931 en quatre minuts (1-2)

Els de Roberto Bas sumen la tercera victòria consecutiva per continuar invictes després de remuntar gràcies als gols d’Iván, en el seu debut, i Cobo

Victòria número 20 per a l’Ontinyent 1931 en aquesta temporada de somni. Els tres punts arriben després d’una remuntada que no ha sigut fàcil, però que ha sigut gràcies als gols del debutant Iván Llorens, i Ángel Cobo. Els de Roberto Bas derroten a un CE Alberic que ha estat des del minut 33 amb un jugador menys.

L’Alberic ha aprofitat el penal i la falta de punteria ontinyentina

La gran distància en la classificació entre l’Alberic i l’Ontinyent 1931 no s’ha notat gens als primers 45 minuts. Els locals han eixit amb intensitat i, tot i els nervis, han demostrat ser un equip competitiu. En canvi, també han deixat espais per a la davantera ontinyentina, tot i que aquesta no ha tingut el dia.

Molt prompte s’ha avançat l’Alberic al marcador. Després d’una gran parada de Cristian, Alberto Osoro ha fet un penal que li ha costat la targeta groga. Héctor ha sigut l’encarregat de transformar un penal que ha arribat a parar el porter blanc-i-negre, però la força del tir ha fet que el llançament acabara en gol. Posteriorment, l’encontre ha anat calfant-se, i passada la mitja hora de partit, Juanjo ha sigut expulsat després de veure la segona groga per deixar la planxa.

Els de Roberto Bas han tingut infinitat d’ocasions. Alberto Botella, Cobo i Casti les han tingut molt clares, però totes han anat fora inexplicablement. A més, Cristian ha fet unes quantes parades de mèrit per parar a Aaron, el jugador més actiu de l’Alberic.

Iván Llorens, debut i gol

La segona part també ha sigut molt igualada. En canvi, el físic s’ha notat i, sobretot, la superioritat numèrica del líder. Aplegar i besar el sant. Això ha sigut el que ha fet Iván Llorens, que en el dia del seu debut amb la camiseta blanc-i-negra s’ha estrenat amb un gol després d’un córner al segon pal després de controlar i xutar per fer l’1 a 1 al marcador.

Així, altre fitxatge d’hivern ha donat la remuntada a l’Ontinyent 1931. Juli ha posat una espectacular centrada amb l’exterior fent gala de la seua clase que ha rematat sol Cobo dins l’àrea xicoteta per completar la remuntada ontinyentina en tan sols 4 minuts. Als minuts finals la intensitat ha baixat, però el líder del Grup III de la Regional Preferent ha continuat tenint el control davant un cansat Alberic.

L’Ontinyent 1931 ha sabut remuntar un encontre que se li havia posat molt complicat a la primera part amb un gol que ha arribat molt prompte. En canvi, els dos fitxatges d’aquest mercat d’hivern, Cobo i Iván, han donat els gols que han completat la victòria ontinyentina a Alberic. Si es donen alguns resultats a la part mitja de la classificació, els de Roberto Bas podrien acabar la jornada sent equip de Lliga Comunitat matemàticament.

FITXA TÈCNICA

CE ALBERIC SUCEMART: Xuso; Navarro, Bisbal, Marcos, Jorge (Marc 52′), Héctor, Alberto, Juanjo, Maki (Tomás 63′), Aaron i David

ONTINYENT 1931 CF: Cristian; Iván Llorens, Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta; Alberto Osoro (Jesús García 64′), Alberto Botella; Nico Cabanes (Diego Cambra 45′), Juli; Ángel Cobo (Lluís Felipe 72′) i Casti (Andreu Serrano 90′)

GOLS: 1-0 Héctor (10′); 1-1 Iván Llorens (57′); 1-2 Ángel Cobo (61′)

ÀRBITRE: Francisco José Blasco Miquel. Amonesta als locals; Juanjo (24 i 33′), Víctor (31′), Bisbal (52′), Salva (66′) i Navarro (86′); i als visitants; Alberto Osoro (11′), Pablo Bonet (26′), Alexandru (43′), Ángel Cobo (51′), Alberto Botella (70′)