Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsEls equips masculí i femení Sub12 del CAVA segons i tercers al...

Els equips masculí i femení Sub12 del CAVA segons i tercers al provincial

El passat dissabte 2 d’abril es va disputar a Gandia el campionat provincial per equips sub12 en pista a l’aire lliure, on els equips del CAVAOntinyent-Stocklogistic tingueren una actuació excel·lent, en aconseguir el segon lloc en xics i el tercer lloc en xiques.

L’equip masculí era segon amb 100 punts, per darrere de València amb 107’5 i per davant de l’EMID València amb 90, mentre que l’equip femení aconseguia el tercer lloc amb 74’5 punts, sols superades pel Torrent amb 75’5 punts i el València amb 82.

Cal destacar l’excel·lent comportament de tots els atletes que composaren els dos equips, els quals va donar el màxim en la competició i, a banda del triomf col·lectiu, aconseguiren un bon grapat de noves millors marques personals, algunes de les quals els situen en els primers llocs del rànquing autonòmic en la categoria. A nivell d’equips, els atletes sub12, tanquen una temporada excel·lent, doncs han aconseguit repetir els mateixos llocs que en la competició de pista coberta i, a més, es proclamaren campions provincials de cros per equips tant en xiques com en xics.

A més de la pista, també van haver-hi altres proves en ruta. A Saragossa, Tono Sanchis va finalitzar el 10è en la categoria M50 del campionat d’Espanya de marató amb un temps de 3 hores 35 minuts i 57”, rebaixant en 7 minuts la seua anterior marca personal. I per tancar el cap de setmana, Jéssica Julià acabava segona al trail Gran Fons Penyes Albes de Montitxelvo, en la seua primera competició en proves de muntanya.