11.6 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolSegona RegionalEls derbis són per al Bocairent i l’Albaidense

Els derbis són per al Bocairent i l’Albaidense

Victòries en derbi per a Bocairent, davant L’Olleria B, i Albaidense, en casa de l’Aielo, mentre que el Llutxent va caure golejat en casa del segon, l’Agullent descansava, i l’Ontinyent 1931 B jugarà el seu partit en La Font de La Figuera el proper dimecres 18 de maig.

Safor CF Gandia 8 – 1 CF Llutxent:

Un desdibuixat Llutxent cau golejat en casa del segon

El Llutxent perd el seu avantatge respecte al quart classificat després de caure derrotat en mans d’un Safor Gandia que està pugnant per la plaça d’ascens amb el líder Orba. Els de La Vall, molt lluny d’aquesta pugna, seguiran tercers una jornada més però amb el rival més directe a sols un punt, i els tocarà oblidar aquest encontre, que sens dubte ha sigut el pitjor que han jugat durant tot el curs.

En el duel disputat en els camps d’Oliva Nova, d’unes dimensions molt amplies, es van veure totalment superats en el centre del camp, on van cometre moltes errades a l’hora de treure el baló, i en cap moment van aconseguir estar ben posicionats tot l’equip. Aranda va fer l’únic gol per als de Juanjo Benavent al minut 53 i quan ja anaven 5-0.

CDF Bocairent 4 – 0 L’Olleria CF B:

Golejada en el derbi per a recuperar sensacions

Duel entre dos equips que portaven dinàmiques diferents i també oposades respecte a les posicions que ocupen cadascú en la taula. El Bocairent d’Isidro Borderia, que venia de encadenar dos derrotes seguides van aconseguir una còmoda victòria davant un equip al que han acabat superant en el segon temps, on els de Sergio Úbeda han notat la falta de fons d’armari.

Durant la primera meitat, en la que David Molina va fer l’1-0 en el 19’, van gaudir de moltes ocasions, però la resta de gols es van resistir. El segon es registrava en el 49’ gràcies a Xapa, i el ‘Pichichi’ del grup, Javi Romero, es sumava amb un doblet, marcant al 65’ i 71’ per a registrar actualment 32 dianes.

CF Aielo 2 – 4 CD Albaidense:

Victòria de l’Albaidense en un derbi trepidant

Els d’Albaida van eixir millor posicionats i amb una marxa més demostrant que volen pugnar fins al final per la segona posició, aconseguint ficar-se 0-2 amb gols en el 9’ i 12’. Els dos van vindre des de la banda dreta, marcant primer Juan Carlos al caçar en la frontal un rebuig i després Tito després de retallar en l’àrea. Poc a poc els de Rafa Cebrián van anar ficant-se en el partit i el Juvenil Alberto, que debutava en el primer equip, va fer l’1-2 amb un gol espectacular, de tir ras ajustat al pal en el minut 33’. Eren els millors minuts de l’Aielo, però l’Albaidense reaccionava i va gaudir d’un parell de contres bones abans del descans.

En els primers compassos del segon temps els dos equips van colpejar, marcant primer el visitant Edi després d’una bona jugada d’Alfaro per banda dreta en el 53’, i el local Carles després d’una gran centrada de Pivi en el 56’. Va buscar l’empat l’Aielo, però el que va arribar va ser la sentència per part dels de Kikín al minut 64’ gràcies a una passada entre línies d’un dels millors del partit, Joab, per a que Juan Carlos tornara a marcar. També cal remarcar la insistència de Salah, que inclús va marcar, però el seu gol va ser anul·lat per un fora de joc molt protestat.

Per part de l’Aielo cal remarcar que de nou van tornar a jugar amb juvenils, encara que aquesta vegada fins a 6 formaven part de la convocatòria, debutant amb gol i gran actuació Alberto, mentre que també van estar presents Raúl, Domingo, Emili, Miquel i Pau Miró, tots ells després de donar-ho tot el passat divendres per a que el Juvenil aconseguira ja de forma matemàtica la seua permanència, fet que té molt de mèrit ja que molts d’ells han estat jugant setmanalment tant en el primer equip com en el Juvenil.