Albaida
Divendres, abril 19, 2024
HomeAtletismeEls atletes ontinyentins de Km42 Ximo Mollá i Pablo Francés fan un...

Els atletes ontinyentins de Km42 Ximo Mollá i Pablo Francés fan un gran paper a la Super Half de Cardiff

Ximo Mollá va quedar 3r a la categoria de majors de 40 anys, 38é en la classificació general i va ser el 1r espanyol en arribar a meta

El passat diumenge 2 d’octubre es va celebrar la Super Half de Cardiff (Gal·les), una mitja-marató a la qual van participar un total de 27500 atletes. Entre ells es trobaven els ontinyentins Ximo Mollá i Pablo Francés, els quals van fer una gran actuació a una dura carrera amb esportistes europeus i mundials.

En especial, Ximo Mollá va quedar 3r a la categoria de majors de 40 anys, 38é en la classificació general. A més, va ser el 1r espanyol en arribar a meta amb una marca d’1:12:49. Així, a la categoria de +40 tan sols dos britànics el van superar. D’altra banda, Pablo Francés va paralitzar el crono en 1:35:57.

Pablo Francés a la Super Half de Cardiff

Ximo Mollá i Pablo Francés són dos atletes del club d’atletisme Km42, el qual compta amb corredors federats que competeixen a nivell nacional. Els corredors estan immersos en el circuit de Super Halfs (mitges-maratons) que consta de 5 carreres al continent europeu. La primera prova ha sigut la de Cardiff, i la següent serà en València. Així, les pròximes parades seran Copenhaguen (Dinamarca), Lisboa (Portugal) i Praga (República Txeca).

A més, la bona qualificació dels ontinyentins té molt de mèrit. L’organització va contractar a 50 atletes africans per a la competició, els quals van quedar a les posicions capdavanteres.