Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentEl PSOE qualifica d'"escàndol" el tancament de maternitat a l'Hospital d'Ontinyent

El PSOE qualifica d'”escàndol” el tancament de maternitat a l’Hospital d’Ontinyent

El PSOE exigeix a Sanitat que rectifique pel benestar de les dones d’Ontinyent.

El portaveu socialista d’Ontinyent, José Antonio Martínez, ha denunciat el tancament d’obstetrícia de l’Hospital d’Ontinyent, que qualifica d'”escàndol”. Un servici on se situa l’Àrea de Maternitat. “El nostre hospital no pot romandre més temps en la situació actual, romanent impassibles davant les retallades dels serveis, i molt especialment el que afecta el benestar de les nostres dones, mentre es continuen derivant o traslladant pacients a l’hospital de Xàtiva o de València”, afirma José Antonio Martínez.

Per al dirigent socialista no és comprensible que, “es procedisca al tancament d’un servei tan habitual d’atenció a les dones, l’àrea de Parts, Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital i es consenta el trasllat a Xàtiva o València”, ha recalcat. “Una decisió que considerem sens dubte contraproduent, que s’ha executat sense el suport dels professionals sanitaris, dels sindicats i les usuàries, i que comporta un perjudici per a les dones de la ciutat d’Ontinyent i la comarca, moltes d’elles embarassades, amb una necessitat d’atenció immediata i que hauran de desplaçar-se o bé des d’Ontinyent o bé des de diferents pobles a *Xàtiva o a València per a ser ateses”, ha manifestat.

Per al portaveu Socialista “amb el tancament de la Planta de Maternitat de l’Hospital d’Ontinyent el govern de Mazón fa un altre pas arrere en la qualitat de l’assistència sanitària pública, en la necessària atenció que han de tindre les usuàries de la sanitat pública”. José Antonio Martínez lamentava la “falta de previsió absoluta i irresponsabilitat de la Conselleria, que ha derivat en la supressió del servei, quan havien tingut temps suficient per a previndre una solució com han fet en altres hospitals”.

“Des del PSOE tornem a reclamar una solució a aquesta situació sanitària, un servei molt criticat pel PP quan estava en l’oposició i que, amb els populars al capdavant del Govern de valencià, s’enfronta a “retallades indiscriminades disfressades de reestructuració” que s’han encebat a Ontinyent, i insta “a complir les seues promeses en la campanya electoral de mantindre un servei sanitari de qualitat a la nostra ciutat”.

Martínez qualificava de “falta d’humanitat del Govern del PP i Vox i un absolut contrasentit” que amb dades de 2023, en Obstetrícia hi haurà parts que poden afectar al voltant d’aproximadament 15 usuàries, sense que aquest garantisca les guàrdies presencials de Pediatria. “Els que vagen al servei d’urgències hauran de ser derivats a Xàtiva. Persones de salut delicada, en molts casos a punt de donar a llum, hauran de desplaçar-se. La resposta i la solució han de ser immediates, les persones afectades no són números, es mereixen un tracte digne, i la Conselleria ha mostrat una falta d’humanitat inacceptable”, manifestava.

“Així des del Grup municipal Socialista formularem una pregunta a través del grup parlamentari socialista en les Corts Valencianes per a la Conselleria de Sanitat perquè aclarisca o explique els motius pels quals tanca aquesta planta i si aquest tancament tindrà un caràcter provisional o si serà definitiu. És urgent que donen explicacions tenint en compte les actuals demores en les llistes d’espera”, ha finalitzat.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe