9.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeEducacióEl professorat del CEIP Bonavista d'Ontinyent realitza un curs de formació a...

El professorat del CEIP Bonavista d’Ontinyent realitza un curs de formació a Florència

 El CEIP Bonavista d’Ontinyent continua amb el seu projecte KA 101 anomenat “Acompanyant la infància amb una mirada respectuosa” amb una segona mobilitat a Florència en la que participen dos membres de l’equip docent. Aquest curs de formació on participen s’anomena “Teachers as Promoters of active Learning” i s’ha desenvolupat de l’1 al 5 d’agost.

En aquesta estada, el professorat ha pogut conéixer les metodologies actives que s’apliquen a la resta d’Europa i les eines que s’empren, com són les aplicacions relacionades amb les noves tecnologies que permeten noves possibilitats d’actuació amb l’alumnat. A més a més, han parat molta atenció en el foment de metodologies actives que depositen el protagonisme en l’alumnat i no en el professorat, allunyant-se així d’ensenyaments més tradicionals.

“En aquesta estada a Florència, s’ha comprovat la importància d’involucrar i motivar a l’alumnat per diferents vies, ja que totes les persones no aprenem de la mateixa manera a causa de la nostra diversitat com a persones com que som. Ara cal anar més enllà, compartir els aprenentatges d’aquesta formació al Claustre de professorat per tal de millorar la pràctica educativa i caminar juntes i junts cap a una educació de qualitat fruit de la reflexió conjunta” han explicat des del centre. 

Una ciutat amb cultura arrelada

La ciutat compta amb una cultura arrelada en una educació on, a més d’altres aspectes, es té molt en compte l’art. “No hi ha educació si no hi ha cultura. Igualment, la formació que s’està fent posa èmfasi en com és d’important ser sensible amb el paper de l’alumnat. Havia de ser Florència el lloc que ens unirà per la mirada sensible que tenim de l’educació.”, han afirmat al centre educatiu.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe