18.8 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolEl porter del Cullera evita una nova golejada de L'Olleria (2-0)

El porter del Cullera evita una nova golejada de L’Olleria (2-0)

Si la setmana passada els vidriers van ser molt superiors al SIA Benigànim, en aquesta ocasió ha sigut el Cullera la nova víctima d’un L’Olleria molt ambiciós que es fica a 13 punts de quedar-se fora de la promoció i cada vegada està més prop del líder.

El porter Femenía ha sigut el gran protagonista de l’encontre

El partit ha arrancat amb el guió previst, amb el segon classificat dominant davant d’un dels combinats que tanquen la taula. Això sí, la primera clara ha sigut per al Cullera en un córner que quasi acaba en gol en pròpia, però el cuir s’ha estavellat en la fusta. Era el minut 9, i dos després ha sigut el local Víctor Muñoz el que ha gaudit d’una doble ocasió, però les seues dues rematades a boca de canó les ha taponat Femenía amb molts reflexos. A poc a poc anaven arribant les ocasions per als de casa, com un tir alt de Yeray Pastor després de regirar-se en l’àrea (12′), una llançament de falta directa de Gonza en el qual Femenía ha realitzat altra gran parada (18′), i una jugada assajada després del propi córner que ha culminat Yeray Pastor amb un altre tir que s’ha perdut per damunt del travesser. El Cullera donava senyals en atac amb un canvi d’orientació que ha aprofitat Josevi per a internar-se i realitzar un tir que s’ha estavellat en el lateral de la xarxa en el 22′.

Cinc minuts després ha arribat el primer gol de la vesprada després d’un centre de Gonza al segon pal que ha rematat Marc Escrivà de cap i Femenía ha tornat a tirar de reflexos per a salvar el gol, però Víctor Muñoz ha estat molt atent al rebuig per a enviar l’esfèric al fons de la xarxa. Els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro no s’han conformat amb l’avantatge mínim i han mantingut el domini, sent seues les altres ocasions del primer temps. Sense anar més lluny, al minut següent de l’1-0, Nico Cháfer ha realitzat un centre que Víctor Muñoz ha rematat de cap i el cuir ha marxat fora per poc. En el 32′ Samuel ha fregat el travesser amb un tir des de la vora de l’àrea i en el 40′ se li ha anul·lat un gol a Nico Cháfer després de centre de Gonza, assenyalant-se un fora de joc que ha sigut molt protestat per els vidriers.

Domini absolut del cuir per a L’Olleria

Després del descans s’ha mantingut la mateixa tònica, encara que amb els de La Vall d’Albaida apostant per madurar encara més les jugades, per la qual cosa la possessió de l’esfèric ha sigut aclaparadora en favor dels de casa, i les ocasions també han sigut per a ells. En les dues primeres ha tornat a aparèixer el jugador més destacat del partit, el porter Femenía, primer després d’una falta llançada per Nico Cháfer (55′) i a continuació després d’un tir de Yeray Pastor (58′). Ja el minut 64 ha arribat el gol de la tranquil·litat després de que Víctor Muñoz la lluitara i la guanyara en l’àrea per a deixar-li-la de cara a Gonza i que marcara a plaer.

Res ha canviat i tres minuts després se li ha anul·lat un altre gol a L’Olleria per un altre fora de joc molt protestat, aquesta vegada de Yeray Pastor després d’un centre de Gonza. Altres tres minuts després Víctor Muñoz ha robat en l’àrea rival i ha posat un centre que ha rematat Nico Cháfer i, una vegada més, ha vist la resposta encertada de Femenía. En el córner següent Emilio Ortolà ‘Gatu’ ha cabotejat alt, i en el 75’ Víctor Muñoz s’ha plantat davant del porter i ha intentat regatejar-lo, però Femenía li ha guanyat la partida. L’última ha sigut per a Nico Cháfer després d’una acció combinada, però el seu tir ha marxat fora en el 79’.

A 13 punts del quart i a 4 del líder

Altra victòria més per a L’Olleria per a aprofitar al màxim el duel entre l’Olímpic de Xàtiva i l’Ontinyent 1931, que finalment ha acabat en empat a zero i això permet als vidriers, que compten amb 61 punts (19V-4E-2D), ficar-se a sols 4 unitats del primer classificat mentre que deixa als de Xàtiva a 13. En la pròxima jornada el rival serà un Carcaixent que pugna de forma directa per quedar entre els huit primers. El duel està programat per al diumenge a les 17:00 hores i des de la directiva de L’Olleria disposen d’entrades gratuïtes per als socis.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Víctor Expósito; Samuel (Borja Borredà, 65’), Raúl Mollá, José Brines (Emilio Ortolà ‘Gatu’, 69’), Álex Díaz; Álex Pantoja, Yeray Pastor; Marc Escrivà (Alejandro Tormo, 65’), Nico Cháfer, Gonza (Christian Escrivà, 84’); i Víctor Muñoz (Francesc, 84’).

CF CULLERA: Femenía; Rafa, Aranda, Francesc (Ochando, 70’), Josep Victoria; Josevi (Fran, 64’), Xurri, Cales Morell (Javichu, 86’), Vic; Juan Carlos (Mario, 70’) i Sergio Cervero (Álex, 86’).

GOLS: 1-0 Víctor Muñoz (27′); 2-0 Gonza (64’).

AMONESTACIONS: Als locals José Brines (24’) i Francesc (89’); i als visitants Francesc (17’), Xurri (48’), Carles Morell (53’), Vic (53’), Aranda (78’) i Ochando (91’).