20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeEsportsEl Montaverner guanya a casa davant un Beniarrés que ha merescut més...

El Montaverner guanya a casa davant un Beniarrés que ha merescut més (2-0)

Partit intens al camp municipal Ricardo Cháfer, on el Montaverner han aconseguit emportar-se els tres punts, tot i que el Beniarrés els ho ha posat d’allò més difícil, especialment a la primera part.

El Beniarrés ha merescut més a la primera part

Partit disputat entre la U.D Montaverner i el Beniarrés C.F, un encontre que ha començat de cara per als visitants, ja que han gaudit de les primeres ocasions de gol. Al minut 10 han fet el primer avís i al minut 17 Rafa, el porter local, ha salvat el baló amb un mà a mà.

Les ocasions de gol continuaven arribant mentre que el Montaverner no feia cap senyal de perill. Però al minut 27 ha arribat el gol dels locals, en la primera i única ocasió de gol que han generat a la primera part. Un gol que ha arribat de les botes de Lucas després de dos balons rebutjats.

Però amb aquest gol els visitants no se n’han vingut avall, sino que han seguit buscant el gol i al minut 31 el porter local ha tornat a fer un gran treball salvant un nou mà a mà. I ja al temps afegit han anul·lat al Beniarrés un gol per fora de joc, que haguera posat el marcador 1-1.

El Montaverner ha rematat el partit a la segona part

En començar la segona part, de nou els de Beniarrés ja han generat dues ocasions de gol, la més clara d’un córner al minut 52. El Montaverner ha tingut l’oportunitat d’ampliar la diferència al marcador amb un rebuig que ha desaprofitat Julià després d’un tir directe de falta.

Amb el pas dels minuts, l’ambient ha anat intensificant-se i el joc s’ha traslladat al mig dels camps, on els dos equips han estat lluitant pel control del baló, tot i que el Beniarrés ha atacat més. Al mig de la segona part els visitants han tornat a gaudir d’una clara ocasió de gol on el baló ha eixit fregant el pal.

Els locals han tornat a veure el gol amb un córner tirat al primer que Juanvi ha enviat al fons de la porteria, posant el 2-0 al marcador. Al tram final del partit, els de Beniarrés han tornat a gaudir d’una doble ocasió que el porter ha salvat amb els peus.

La Unió Deportiva Montaverner s’ha emportat els 3 punts del camp i amb aquesta nova victòria, la tercera consecutiva, s’aproxima a les posicions de dalt.