16.4 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaEl Llutxent planta cara contra un Primera Regional però queda eliminat

El Llutxent planta cara contra un Primera Regional però queda eliminat

Finalitza la participació del Llutxent en La Nostra Copa després de caure davant el Real de Gandia de Primera Regional, en el qual s’ha viscut un molt bon ambient en la grada i s’ha produït un debut molt especial.

S’ha estrenat la nova mascota del Llutxent

Partit molt igualat malgrat la diferència de categoria. Els de Juanjo Benavent han estat molt intensos i ho han donat tot davant una afició que no s’ha volgut perdre aquesta cridanera cita i que inclús ha vist com s’ha estrenat un nou membre en el club, ja que en aquest encontre han comptat amb la nova mascota (en la foto inferior) que a partir d’ara animarà al combinat de La Plana.

En els primers compassos ha pogut marcar el Real de Gandia en un parell d’ocasions molt bones, però el porter local Rafa ha aparegut per a mantenir el 0-0, mentre que el Llutxent també estava apropant-se a la porteria rival i la balança podria haver-se decantat per a qualsevol costat, però finalment el primer en marcar ha sigut el conjunt de La Safor poc abans del descans.

El partit s’ha ficat 0-2, però el Llutxent mai s’ha rendit

En el segon temps el Llutxent ha buscat l’empat i ha gaudit de minuts molt bons, però en una jugada fortuïta el que ha arribat ha sigut el 0-2. No obstant, els de La Vall d’Albaida no s’han rendit i han aconseguit retallar distàncies amb un gol de Javi, mantenint l’esperança d’empatar, però el segon gol ja no ha arribat.

D’aquesta forma, acaba la participació d’un Llutxent que venia d’eliminar a domicili al Ròtova en la Primera Eliminatòria i que cau en la Segona davant un rival de superior categoria, mentre que en lliga manté el ple de triomfs i segueix gaudint i fent gaudint a la seua afició, com hui, vivint una nova i apassionant experiència.