25.3 C
Albaida
Diumenge, setembre 24, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentEl Llombo queda orfe de supermercat després del tancament de Mercadona al...

El Llombo queda orfe de supermercat després del tancament de Mercadona al barri

L’Associació de Veïns del Llombo busca locals per fer una mena de supermercat exprés que puga oferir aquest servei al barri

Hui, 24 de novembre, torna a obrir el Mercadona de Sant Josep a Ontinyent després d’una gran reforma. En canvi, el pròxim mes de març de 2023, el Mercadona situat a l’Avinguda del Llombo d’Ontinyent tancarà les seues portes i no tornarà a prestar un servei que durant molts anys ha sigut imprescindible al barri. A partir d’eixe moment, El Llombo quedarà orfe de supermercats, ja que aquest era l’únic que prestava el servei al barri.

Ara, els veïns i veïnes estan obligats a utilitzar el cotxe per fer la compra, o caminar molt més que abans. Una situació que perjudica sobretot a les persones més majors. A més, aquest Mercadona és molt important degut també a la localització prop de la Universitat.

Per això, l’Associació de Veïns del Llombo s’ha mobilitzat per buscar una solució que puga cobrir aquest servei que es queda buit al barri. “Els motius oficialment no han eixit a la llum. Des de l’associació vam enviar una carta per a citar-los en una reunió perquè ens contaren quines eren les seues intencions de primera mà, però no van acudir a la reunió ni vam saber res d’ells”, assegura Jordi Mollá, portaveu de l’Associació de Veïns del Llombo.

En canvi, al barri preocupa la situació del local als pròxims anys. Tal com va ocórrer en Ramon i Cajal, quan se’n van aquests Mercadona paguen el lloguer de 5 anys perquè ningú puga aprofitar la inèrcia del negoci.

L’associació busca locals perquè algun inversor faça un supermercat exprés

Jordi Mollá explica l’actuació que ha fet l’associació: “Hem fet una batuda pel barri. Buscar locals que tinguen un mínim de metres per poder fer un supermercat exprés d’un tamany més petit. Fer com una mena de catàleg per si hi ha un inversor que vulga invertir al barri i que necessite ajuda. Que contacte amb l’associació i li puguem tirar un cable en eixe aspecte”.

L’Associació de Veïns del Llombo té constància que gent del barri està preocupada sobre aquesta situació. Per això, alguns veïns s’han posat a la predisposició de l’associació per a ajudar en el que es puga.

Les raons del tancament d’aquest Mercadona no es coneixen. En canvi, podrien atribuir-se a raons com les queixes dels veïns pel soroll, les baixes vendes del local o les polítiques de Mercadona de portar a l’extraradi.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe