23.5 C
Albaida
Dissabte, juny 15, 2024
HomeCulturaEl Festalger arriba a Otos amb una edició plena de teatre, música...

El Festalger arriba a Otos amb una edició plena de teatre, música i exposicions

El festival se celebrarà aquest cap de setmana durant els dies 7, 8 i 9 de juny amb una programació d’espectacles que exploraran la relació entre el cos i l’espai escènic

Un any més, Otos està a les portes de celebrar la 4a edició del Festival d’Alger. Un esdeveniment d’arts escèniques que apropa el teatre a les zones rurals. Creat amb la intenció de descentralitzar l’art de les grans ciutats, prepara una edició plena de teatre, música, exposicions i activitats per totes les edats.

Aquesta edició es centra en el concepte d’herència, destacant la importància vital
que té en la nostra cultura i tradició. És un moment per reflexionar sobre els components de la nostra identitat i com podrem abraçar-los mentre continuem evolucionant i avançant.

El festival se celebrarà aquest cap de setmana durant els dies 7, 8 i 9 de juny amb una programació d’espectacles que exploraran la relació entre el cos i l’espai escènic. Aquest any, l’organització vol posar un èmfasi especial en la promoció de la llengua valenciana, en l’educació com a pilota fonamental per al creixement, i en la defensa dels drets fonamentals de totes les persones.

El cartell d’aquesta quarta edició ha estat dissenyat per l’artista local Joel Miñana, qui ha capturat de manera magistral l’essència del tema de l’herència, reflectint tant els elements destacats de la programació com la seua estreta vinculació amb la nostra rica cultura i tradició.

Programació

Un any més, el Festival d’Alger vol ser un esdeveniment divers, integrador i transgressor que ens convida a explorar el passat, abraçar el present i imaginar un futur millor. On l’art forme part de la lluita activa per evolucionar i crear espais més oberts per totes abraçant la nostra herència.

El festival ha estat creat i dirigit per Mónica Gómez actriu otosina amb el suport de l’Ajuntament d’Otos i la participació directa en l’organització de diverses veïnes del poble.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe