16.4 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent trenca la sequera golejadora, però continua sense guanyar (1-1)

Cambreta va posar als d’Ángel Guarner per davant amb un gol des del punt de penal que va igualar el Calpe

El Deportivo Ontinyent va tornar ahir de Calp amb un punt. Els d’Ángel Guarner van empatar a u contra un rival directe, en un encontre on Cambreta va avançar als ontinyentins, però Meji va posar la igualada passada l’hora de partit.

Cambreta des dels 11 metres va avançar als ontinyentins

Ángel Guarner va fer debutar al jove de 21 anys Esteban Timaran, qui va ser titular amb el Deportivo Ontinyent. La primera part es va desenvolupar amb poques ocasions de gol, degut a la solidesa defensiva mostrada pels blanc-i-negres.

En canvi, un penal per mà d’un defensor del Calpe ha fet que l’àrbitre assenyalara el llançament des dels 11 metres, on el pitxitxi dels de La Puríssima, Cambreta, no va perdonar per avançar al Deportivo Ontinyent en el marcador.

Meji va igualar per al Calpe

Ja a la segona part, Bernat va tindre un mà a mà molt clar per ampliar la distància en el marcador, però l’ocasió no va acabar en gol. Amb aquest punt d’inflexió, i complida la primera hora de joc va arribar el gol de Meji, que va posar l’empat per a l’alegria del Calpe, qui jugava com a local, però no en el seu camp, sinó a Benissa.

A falta de 20 minuts per al final de l’encontre, l’àrbitre li va mostrar la roja a un defensa del Calpe, però el Deportivo Ontinyent no va saber aprofitar la superioritat numèrica per transformar-ho en gols.

Finalment, el partit va acabar amb un empat que deixa als d’Ángel Guarner en la posició 14 de la taula del Grup III de la Regional Preferent. El Deportivo Ontinyent es situa amb 25 punts, a 6 del 8é, que marca l’objectiu de Lliga Comunitat. El pròxim repte serà aquest cap de setmana a La Puríssima on es rebrà la visita del CD Dénia.

FITXA TÈCNICA

CF UD CALPE: Diego; Arthur, Vergi, Oussama, Raúl, Guille (Jean Carlo 80′), Meji, David, Kevin (José María 75′), Paolo i Xavi (Andrei 75′)

DEPORTIVO ONTINYENT: Palopa; Álex Cambra, Iñaki (Juanito 74′), Juanjo, Abdon (Tono 74′); Aran (Capone 56′), Giner, Adrian, Bernat, Timaran (Omar Cortés 62′) i Cambreta

GOLS: 0-1 Cambreta (23′); 1-1 Meji (63′)

ÀRBITRE: Gabriel Mateu Roselló. Amonesta als locals; Arthur (22′), Kevin (61′), Michael (80′), Jorge Pablo (90′) i Cassius (90′) i als visitants; Giner (42′) i Palopa (64′)

ASSISTENT 1: Jaime Selva Vicente

ASSISTENT 2: Mario García Coves