13.2 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent recupera el seu potencial golejador (5-0)

El Deportivo Ontinyent recupera el seu potencial golejador (5-0)

Victòria clara i contundent del Deportivo Ontinyent que s’ha imposat a un Carcaixent B que ha eixit golejat dels camps de la Puríssima en una vesprada encertada dels homes de Cristian Ferrándiz. Els blanc-i-negres han eixit amb molta intensitat des del xiulet inicial i al minut 3 han aconseguit obrir la llauna amb un penal que s’ha encarregat de transformar Alex Mata.
Els locals no han baixat el ritme inicial i al minut 19, Cambreta ha estavellat el cuiro en el travesser. Ha estat el preludi de la segona diana dels ontinyentins que ha nascut en una centrada d’Omar i el més petit de tots, és a dir, Alberto Cambra s’ha enlairat per connectar el baló lluny de l’abast de Quique. Un gol amb una gran plasticitat.
A la mitja hora, una passada perfecta de Bernat entre els centrals ha deixat sols a Carlos Mas que ha creuat el baló davant l’eixida de Quique. El domini ha estat tan aclaparador que la golejada era inevitable. Els visitants han donat senyals de vida en una rematada de Rubén que ha tret Abdón baix dels pals. Un miratge en mig del desert, ja que a les acaballes de la primera part, Cambreta s’ha tret un obús, ja en territori defensiu del Carcaixent, que s’ha colat pel part dret de Quique.
La segona part ha arrancat com la primera; baló al segon pal on Bernat no ha pogut dirigir el seu remat entre els tres pals quan es trobava sols davant Fillol que ha entrat en la segona part per substituir a Quique. L’avassallament ha continuat en este segon temps que s’ha traduït en més ocasions de gol. Alex Cambra ha entrat fins a la cuina i la rematada final ha colpejat amb el pal. Cristian ha donat minuts a tota la banqueta, excepte Tono Picot que sol alternar titularitat en la porteria amb Jordi Mompó. El gol que ha certificat la golejada ontinyentina s’ha ordit en una magnífica passada de Juanito a l’espai dret de l’atac local que Mata ha cedit cap arrere perquè Chorques anotarà el definitiu 5-0.
Al remat, tres punts esperats que permeten al Deportivo Ontinyent dormir líders a l’espera del que faça demà l’Algemesí davant el Simat.

FITXA TÈCNICA

Deportivo Ontinyent:

Mompó, Alex, Capone, Abdón, Tono Huertas, Franco, Mata, Omar, Bernat, Cambreta i Carlos Mas. També han tingut minuts Juanito, Manel, Javi, Chorques i Enrique.

Carcaixent B:

Quique, Carlos Tudela, Xusi,Salva Llácer, Tomás, Maseres, Pepe, Alex Canet, Adri Camarena, Rubén i Quintana. A la banqueta, Fillol, Cristian, Carlos Oliver, Garrido i Dani Peris.

Gols: 1-0 Alex Mata, p (3′), 2-0 Cambreta (24′) 3-0 Carlos Mas (31′) 4-0 Cambreta (43′) 5-0 Chorques (80′)