19.1 C
Dimarts, abril 16, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent no aconsegueix alçar el vol i encadena 8 partits...

El Deportivo Ontinyent no aconsegueix alçar el vol i encadena 8 partits sense guanyar (2-1)

Els d’Ángel Guarner van perdre el passat diumenge a Jávea per 2 a 1, a pesar del gol de Cambreta que va retallar distàncies

Dos mesos és el temps que el Deportivo Ontinyent porta sense guanyar un encontre al Grup III de la Regional Preferent. Els d’Ángel Guarner van tornar a perdre en la seua visita al CD Jávea en un encontre on els locals es van avançar prompte gràcies a dos gols de Luis García. Cambreta va retallar distàncies, però es va poder culminar la remuntada.

Un matiner gol va desbaratar els plans dels ontinyentins

La gran sorpresa a l’onze d’Ángel Guarner era la presència del debutant John Ochoa, que va jugar el seu primer encontre amb la camiseta blanc-i-negra després del seu fitxatge. Molt prompte van anar a terra el plantejament que havia fet el Deportivo Ontinyent per a l’encontre, ja que Luis García avançaria als locals al minut 4 de partit.

El mateix jugador del CD Jávea va ampliar l’avantatge local passat el minut 25 amb altre gol que deixava amb poques opcions al Deportivo Ontinyent. En canvi, Cambreta va retallar distàncies ràpidament per mantenir l’esperança per als visitants.

Tono Huertas va tenir l’empat

La segona part es va desenvolupar sense gols, però no sense ocasions. Ángel Guarner va menejar la banqueta ràpidament fent 4 canvis abans de complir-se l’hora de partit. Però, els intents de canviar l’encontre no van sorgir el seu efecte. A l’última jugada del partit, Tono Huertas va tindre el gol de l’empat, però Aaron Rebelles, porter local, ha desbaratat les esperances ontinyentines que tornen a La Puríssima de buit.

Des del 14 de gener en la seua visita al CE La Font d’En Carròs que el Deportivo Ontinyent no aconsegueix guanyar un encontre de lliga. Dos mesos on els de la Vall d’Albaida han estat prop de trencar la mala ratxa, però que hauran d’esperar una setmana més per poder fer-ho. La pròxima setmana no hi haurà competició, ja que la lliga s’atura per falles. És moment de recarregar les piles per obtenir l’anhelada victòria contra la UD SIA Benigànim.

FITXA TÈCNICA

CD JÁVEA: Aaron Rebelles; Mario Izquierdo, Marcos Bisquert, Víctor Caturla, Luis García (Umar 85′), Francisco Gázquez (Joan Bataller 85′), Jose Cabo, Aldo, Carlos Bisquert (Rubén Ortolà 37′), Kristian, Francisco Javier Hernández (Tomás Calvo 60′)

DEPORTIVO ONTINYENT: Palopa; Álex Cambra (Aran 57′), Iñaki (Capone 57′), Juanjo, Ochoa (Tono 57′), Javi Francés (Juanito 50′), Giner, Adrián, Bernat, Timarán i Cambreta

GOLS: 1-0 Luis García (4′); 2-0 Luis García (26′); 2-1 Cambreta (30′)

ÀRBITRE: José Romero Pérez. Amonesta als locals; Mario Izquierdo (1′), Víctor Caturla (7′), Marcos Bisquert (10′), Francisco Gázquez (30′), Antonio López (40′), Francisco Javier Hernández (41′), Rubén Ortolà (84′) i Aldo (89′) i als visitants; Juanjo (37′), Bernat (57′) i Iñaki (69′).

ASSISTENT 1: Daniel Fabra García

ASSISTENT 2: Eduard Marta Amorós