12.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent marca territori en el seu primer test de la...

El Deportivo Ontinyent marca territori en el seu primer test de la pretemporada (2-1)

Primer partit de pretemporada per al Deportivo Ontinyent davant el Villajoyosa de l’ontinyentí José Carlos Mullor, equip que milita en el grup IV Regional Preferent. Un encontre que ha servit per a veure algunes de les cares noves i que ha conclòs amb el triomf dels de Cristian Ferrándiz per 2 a 1.
Els ontinyentins han entrat millor en el partit i han tingut ocasions clares en la primera part tot i que no han pogut materialitzar cap d’elles. En la segona part, Víctor Navarro ha obert la llauna amb una bona combinació amb Cambreta. Precisament el pitxitxi local ha estat l’autor del segon en un mà a mà amb el porter visitant al qual ha superat per alt.
El quadre visitant ha cercat la porteria de Palopa i ha obtés el premi en una diana de Javito després de trobar un espai entre els centrals. Els xocolaters han pogut empatar en una jugada per banda esquerra que ha rematat Xavi Llinares al pal, en primera instància i Aitor, tot sols, per damunt del travesser.
Al remat, primer test de l’estiu per als ontinyentins que han demostrat intensitat i solidaritat en l’esforç amb una màxima ben present, fer de la Puríssima un camp inexpugnable.

Chorques al Contestano i Mata a Italia
Ha estat un partit per veure les cares noves: Juanjo, molt segur en defensa, Gras, molt batallador com a migcentre i  Palopa, molt segur baix dels pals. En la segona part, Crsitian ha donat minuts a Víctor Giner qui ha demostrat que està preparat per a dur el timó de la nau blanc-i-negra. Li ha donat pausa al partit quan calia i també ha salpicat amb dosis de la classe que atresora, amb un parell de passades interiors força interessants.
Uns que han debutat i altres que busquen experiències en altres equips. Un d’ells és Miguel Chorques qui s’ha compromés amb el Contestano de 1a Regional on es trobarà amb el seu excompany Mendi.
Sense dubte, la sorpresa d’última hora l’ha protagonitzada un dels jugadors que millor rendiment va oferir la temporada passada. Alex Mata ha decidit buscar la seua pròpia aventura a la lliga italiana, signant pel Ghiviborgo, equip que milita en la sèrie D.

Minut de silenci

S’ha guardat un minut de silenci per Modesto Muriana, un apassionat del CF. San Rafael que ha faltat esta mateixa setmana.