15.8 C
Dimarts, abril 23, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent empata davant el Castellonense 'B' a casa

El Deportivo Ontinyent empata davant el Castellonense ‘B’ a casa

Partit molt igualat i disputat entre el Deportivo Ontinyent i el U.D. Castellonense ‘B’, on tots dos equips s’hagueren pogut emportar la victòria. Però al remat, empat a 1 i repartiment de punts.

Els gols han arribat a la primera part

El partit començava de cara per als locals, ja que abans del primer quart Juanito posava l’1-0 al marcador en avançar-se al porter visitant. Però l’alegria per als de Cristian ha durat poc, ja que poc més de deu minuts després, Marc posava l’empat a 1 en aprofitar un baló que havia quedat dins de l’àrea local.

Amb l’empat, l’equip ontinyentí ha entrat en un nerviosisme, fet que han aprofitat els rivals, que han tingut dues ocasions per avançar-se al marcador. La primera d’elles l’ha tinguda Manuel després de desaprofitar una passada de mort de Ferran. I la segona ha estat una indecisió entre Tono i Capone que ha deixat un baló dividit que els del Castellonense no han sabut aprofitar.

Però als últims minuts de la primera part, el Deportivo ha reaccionat i Cambreta ha gaudit d’un gran mà a mà amb el porter rival, que ha guanyat aquest, i del qual Bernat no ha arribat a rematar el baló rebutjat. I en aquest tram final s’ha viscut una jugada polèmica on els locals han demanat roja per al porter local, qui finalment ha vist la targeta groga.

Marc, un malson per a l’equip ontinyentí

La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera, amb els dos equips buscant el baló i el gol que els donara la victòria. La primera ocasió de la segona part ha sigut per al Castellonense, amb un baló de Marc que ha eixit fregant el pal dret de Tono. I la següent ocasió també ha sigut per a Marc amb un tir de falta directa, que ha acabat a les mans de Tono.

Però els últims minuts de la segona part han sigut per als ontinyentins. Carlos, que ha eixit al segon temps, ha gaudit d’una clara ocasió de gol, que després de guanyar el mà a mà amb el porter, finalment un defensa ha tret la pilota de baix dels pals. I ha sigut Cambreta qui ha tingut l’última ocasió del partit, però que no ha pogut convertir en el 2-1.

Amb aquest empat, s’escapen els primers dos punts del Deportivo als camps de la Puríssima.

FITXA TÈCNICA:

Gols: 1-0, Juanito (13′); 1-1, Marc (24′)

Àrbitre: Jerson

Deportivo Ontinyent: Tono, Adri, Abdon, Capone, Javi, Cambreta, Francesc, Bernat, Omar, Àlex Cambra i Juanito. També han jugat uns minuts Mata, Carlos, Huertas, Jordi i Chorques.

U.D. Castellonense: David, Terol, Carles, Xavi, Manuel, Ferran, Iván, Marc, Manu, Pablo i Joan. Han disputat també uns minuts Salva, Marius i Àlex.