16.3 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentEl Deportivo Ontinyent, a un partit de l'ascens a la Regional Preferent

El Deportivo Ontinyent, a un partit de l’ascens a la Regional Preferent

El Deportivo Ontinyent està a tan sols una jornada de l’ascens a la Regional Preferent després de golejar al Ciudad de Alcoy per 0 a 6. Els ontinyentins necessiten guanyar al Beniarrés la pròxima setmana en els camps de la Puríssima per aconseguir un ascens somiat. Davant els alcoians, els blanc-i-negres han tornat a donar una exhibició de pegada, amb un Cambreta estel·lar que ha superat la barrera dels 30 gols en esta temporada.
Ja des dels primer minuts la maquinària ontinyentina ha superat els locals amb constant aproximacions que no s’ha transformat en gol per molt poc. Ha estat Cambreta qui ha obert el camí de la victòria amb el primer de la vesprada. Carlos Mas ha fet el segon per posar tranquil·litat a una vesprada intensa de calor. Les ocasions han anat sumant-se als mèrits visitants tot el contrari de l’arbitratge, sense dubte el pitjor de la vesprada. Ha anul·lat un gol de Franco després de les pressions dels jugadors i públic local. Inaudit, però propi d’estes categories.
Les acaballes del primer temps ha tornat a aparéixer el binomi Carlos-Cambreta per anotar dues dianes més abans de vestidors, obra del pitxitxi de la lliga. Hat-trick per als menuts dels Cambra-Gandia.
Cristian Ferrándiz ha guardat la seua artilleria pesant per donar minuts als jugadors de la banqueta. I aquests no han defraudat al míster. Passada la mitja hora, Enrique Juan ha posat el pòquer de gols i finalment Miguel Chorques ha culminat el set i partit per a un Deportivo Ontinyent que té en les seves mans ser equip de Preferent la pròxima campanya.
Per part del Deportivo Ontinyent han jugat Tono Picot, Alex, Capone, Navarro, Adrián, Franco, Javi, Omar, Mata, Cambreta i Carlos Mas. Han tingut minuts, Chorques, Dani, Enrique Juan i Juanito