test
23.3 C
Albaida
Dissabte, juny 15, 2024
HomeLa VallEl Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent pateix un increment del 100% d'incidència acumulada...

El Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent pateix un increment del 100% d’incidència acumulada en una setmana

D’acord amb les dades per Salut Pública del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, el mes de novembre es tanca amb l’hospitalització de 14 ingressats per covid en planta, dels quals 9 són d’Ontinyent. 3 ingressats, tot i que no especifiquen el seu municipi, també són veïns de la Vall d’Albaida.

Aquest dimarts, 30 de novembre, Salut Pública comunicava que “s’ha accentuat l’augment d’incidència en el Departament Xàtiva-Ontinyent. Un 100% en la incidència setmanal i un 70% en la incidència a 14 dies”.

Respecte del nivell de risc, des del mateix Departament indiquen que les comarques de la Vall d’Albaida i de la Ribera Alta es troben en un nivell de risc alt, mentre la Costera i la Canal de Navarrés es mantenen en risc mitjà atenent a la incidència acumulada dels últims 14 dies.

Des de la Gerència del Departament, així com des de Salut Pública, s’incideix a destacar “un increment important de casos Covid entre la població de les nostres comarques en les dues últimes setmanes” i adverteixen de la necessitat d’extremar les mesures de seguretat.

Coincideixen en que “és necessari que es vacune tota aquella persona que no ho ha fet perquè la vacuna protegeix”, si bé també reconeixen que a la vacunació cal sumar la resta de mesures que eviten les transmissions, perquè no evita completament el contagi.

VACUNACIÓ

D’acord amb les xifres del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, 32.215 veïnes i veïns han sigut vacunats. Respecte del Centre de Salut de l’Avinguda Albaida, ho han fet 17.489 persones, el que suposa el 90’62% de la gent adscrita a aquest centre; al Centre de Salut del Barranquet s’han vacunat 7859 persones (88’10%) i al Centre de Salut de Sant Rafel ho han fet 6867 (el 90’61%).

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe