16.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolEl Dénia li remunta un 2-0 a L’Olleria

El Dénia li remunta un 2-0 a L’Olleria

Dura derrota per als de La Vall d’Albaida, que abans del quart d’hora anaven guanyant 2-0 però han vist com han acabat perdent 2-4 davant un Dénia que l’avança en la classificació.

Gran inici de L’Olleria per a ficar-se 2-0 abans del quart d’hora

No podia començar millor el partit per a l’equip entrenat per José Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, ja que just quan s’arribava al primer minut arribava el primer gol del 2022. Gonza l’ha recuperat al mig del camp, ha cavalcat fins a la línia de fons i ha ficat un centre que Christian Escrivà ha deixat passar per a que Borja Borredà marqués, reclamant els visitants el “deja, deja” que ha dit el ‘7’ local. La resposta podria haver arribat en el 4’, però el xut de Panucci l’ha parat en dos temps Rubén Martínez. L’Olleria no es conformava i ha buscat el segon en una passada de Christian Escrivà al segon pal i Gonza, que ha optat per controlar en posició molt franca, ha vist com un defensa li ha taponat el tir, sent l’avís del segon 2-0, ja que en el 14’, una centrada espectacular de Gonza l’ha rematat Marco Ferrer de forma inapel·lable per a superar al porter visitant (en la foto posterior).

A partir d’eixe moment s’han viscut uns minuts sense ocasions, amb L’Olleria, que hui tenia varies baixes molt importants, treballant de forma perfecta a nivell defensiu, però a partir de la mitja hora tot ha canviat, i el Dénia poc a poc ha anat arrimant-se més a la porteria, fins que en el 34’ una gran internada de Jaume ha acabat en un potent tir del lateral per a afusellar al porter. El propi Jaume ha gaudit d’una ocasió molt semblant tres minuts després, però aquesta vegada l’ha tirat fora. Després ha sigut Josep Ronda el que ho ha intentat, però primer ha xutat alt després d’un rebuig, després ha tirat fora des de lluny i ja en el 44’ ha tornat a caçar un rebuig i esta vegada l’ha tirat al lateral de la ret. Remarcar que segons abans els de casa han reclamat penals per mans de Carlos Ribes.

Amb 2-1 s’ha reclamat penal sobre Borja Borredà

La primera ocasió del segon temps ha sigut per als de casa en una falta directa que Gonza ha estavellat en el pal en el 49’, i hem tingut que esperar fins al minut 57 per a veure la primera dels de La Marina en un tir llunyà de Josep Ronda que ha marxat fregant el travesser després de tocar lo justet els locals. Al minut 64’ Borja Borredà ha acabat en terra després de retallar dins l’àrea, però el col·legiat ha interpretat que s’ha deixat caure i inclús li ha tret targeta groga, mentre que al 65’ Eric Valiente ha filtrat una bona passada per a Christian Escrivà, però el tir ha sigut massa centrat. Els de La Marina han despertat i en el 66’ Josep Ronda ha tornat a caçar un rebuig, però el seu potent tir tampoc ha vist porteria.

Al minut següent un baló penjat al segon pal l’ha rematat Renzo i ha salvat el defensa Bena per a enviar a un córner que ha acabat en l’empat, obra de Panucci. Era el minut 68 i tan sols quatre després arribava la remuntada. La defensa no aconseguia rebutjar i es produïa una passada des de la línia de fons que Renzo rematava a plaer. Ha buscat la reacció el conjunt vidrier, reclamant-se un nou penal en el 82’ per unes mans després d’un centre de Gonza, mentre que dos minuts després un centre enverinat de Domi s’ha estavellat en el travesser. No obstant, el que ha arribat ha sigut la sentència en el 90’, ja que una falta penjada l’ha rematat Ferran i Rubén Martínez ha fet una parada espectacular, però el rebuig li ha caigut al golejador Cristian Panucci, que no ha fallat, consumant-se així una dura derrota en el primer partit de l’any i l’últim de la primera volta.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Bena (Javi Balbastre, 76’), Raúl, Trenzano, Domi (Marc González, 89’); Marco Ferrer, Emilio Gil (Eric Valiente 46’); Borja Borredà, Pitu (Fuentes, 62’)’, Gonza; i Christian Escrivà.

CD DÉNIA: Maxi; Seguí, Peña, Ferran, Jaume; Nano (Castillo, 73’), Pablo; Carlos Ribes (Mario, 50’), Josep Ronda (Lobo, 79’), Renzo; i Panucci.

GOLS: 1-0 Borja Borredà (1’); 2-0 Marco Ferrer (14’); 2-1 Jaume (34’); 2-2 Panucci (68’); 2-3 Renzo (72’); 2-4 Panucci (90’).

ÀRBITRE: Rubén Gómez Gracia. Amonesta als locals Emilio Gil (18’), Gonza (20’) i Borja Borredà (64’); i als visitants Josep Ronda (28’), Panucci (29’) i Peña (48’).