22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentDiàleg i inquietud al col·legi La Milagrosa davant el comunicat de la...

Diàleg i inquietud al col·legi La Milagrosa davant el comunicat de la Fundació de la Beneficència

El centre educatiu La Milagrosa, amb motiu del comunicat emés pel Patronat de la Fundació del Sant Hospital de la Beneficència, vol manifestar el següent:

  • El centre educatiu La Milagrosa és un centre referencial i que el seu màxim interés és continuar amb la tasca educativa, tal com ha sigut desenvolupada al llarg de la seua història.
  • El centre continua plantejant al Patronat la professionalització del Centre Educatiu, i que insisteix en la proposta de que siga gestionat pel professorat a través d’una cooperativa educativa.
  • L’equip directiu del centre i representants de l’AMPA, han sol·licitat durant més d’un mes, reunir-se amb el president de la Fundació, l’alcalde d’Ontinyent i altres membres del Patronat, i aquestes peticions no han obtingut resposta, amb intenció de conéixer de primera mà, les propostes de gestió educativa per al centre.
  • Davant l’afirmació de que el futur de La Milagrosa està garantit, l’única forma d’assegurar-lo és ue el professorat, seguint amb el carisma vicencià heretat de les Filles de la Caritat, siga qui gestiones el centre de forma professional com fins ara.
  • Les inquietuds del professorat i famílies del centre per la gestió de La Milagrosa, es fonamenten en que l’any 2019, es va proposar al patronat de la Fundació, un orde religiós, de principis radicalment diferents dels ideals catòlics que, històricament s’han transmés en el centre educatiu La Milagrosa. Seguidament, en l’any 2021 se suscita un intent de convertir La Milagrosa en un centre diocesà. Per això, tant el professorat com les famílies, consideren fonamental que el Centre Educatiu continue amb el carisma vicencià i salvaguarde la línia educativa actual, plural i integradora.
  • El professorat del centre ha mantingut informades en tot moment a les famílies del centre i ha traslladat sempre informació verídica, contrastada i inequívoca. No obstant això, lamentem que els responsables del patronat no hajen informat de forma clara i transparent, ni comunicat en cap moment ni a les famílies ni al professorat, quines són les directrius que la Fundació pretén seguir amb el centre educatiu.
  • Finalment, agraïm que el Patronat oferisca la seua disposició a rebre a la comunitat educativa de La Milagrosa i poder entaular un diàleg constructiu amb la finalitat de consolidar i reforçar el sistema educatiu de La Milagrosa.
  • Lamentem i condemnem que s’hagen abocat injúries sobre persones que representen el patronat, ja que reconeguem el compromís que històricament han tingut amb la Fundació i el treball que han exercit per a preservar el prestigi i futur de la institució.
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe