22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeEsportsEl Col·legi La Concepción d'Ontinyent reuneix els alumnes que en 1983 van...

El Col·legi La Concepción d’Ontinyent reuneix els alumnes que en 1983 van ser el 6é millor equip escolar d’Espanya

El centre celebrarà aquest dissabte un dinar amb visita a les instal·lacions de l’escola per recordar vells temps

Fa 40 anys, en 1983, un grup de joves del Col·legi La Concepción d’Ontinyent va meravellar per tota Espanya amb el seu futbol. Després de proclamar-se campions de les fases provincials i autonòmiques, van aconseguir 6é lloc a la fase nacional de futbol escolar. Aquest dissabte, els components de l’equip es reuniran per recordar vells temps, anècdotes i somriures.

Des del Col·legi La Concepción expliquen que tots els anys es fa un dinar d’antics alumnes des de fa 10 anys. Així, cada edició compta amb una temàtica diferent. En primer lloc, al matí, els antics alumnes visitaran l’escola i se’ls farà una recepció. A partir d’ahí aniran a l’església i visitaran les instal·lacions a les quals han crescut com a persones, ja que la majoria d’ells eren interns.

Aquell equip de 1983 va superar, en primer lloc, la fase provincial a Alberic. Posteriorment, va guanyar l’autonòmica a Sant Joan. Aquests triomfs van ser útils per viatjar ben lluny. A Santander van arribar aquest grup de joves entusiastes pel futbol que van portar el nom d’Ontinyent per tota Espanya. Així, van quedar en la sisena posició de la fase nacional de futbol escolar.

Salva Borrull, Miguel Alentado, Enrique Peiró, Rafa Martínez, Rafa Revert, Vicent Soriano, José Martí Castelló, José Vicente Berlanga, Francisco Javier Gandia, Antonio Milapina, José Antonio Martínez , Salva Sanchis, Francisco Cuquerella, Antonio Hoyos, Carlos Montiel, Pablo Gironés, Miguel Gandia i Vicente Sapena conformaven aquell equip. La majoria d’ells acudiran al dinar, excepte algun com Miguel Gandia, qui es troba treballant a Albània com a entrenador.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe