21.3 C
Albaida
Diumenge, juny 4, 2023
HomeVall d´AlbaidaOntinyentEl Clúster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent planteja a les empreses una participació compartida...

El Clúster Tèxtil Sanitari d’Ontinyent planteja a les empreses una participació compartida a la Fira Mèdica de 2022

Els empresaris locals desplaçats a Düsseldorf destaquen la productivitat de la visita, els contactes iniciats i el futur del sector.

El Clúster del Tèxtil Sanitari d’Ontinyent ha estat present a la Fira Mèdica de Düsseldorf i allí ha plantejat a les empreses participants una participació compartida a l’edició de 2022 d’aquest certamen, bé en un expositor agregat o compartit. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat l’interès per seguir creixent en “un mercat tan complex i diferent a textilhogar”.

Aquest Clúster va nàixer durant la pandèmia per posar a l’abast de l’empresariat els recursos necessaris per eixir d’una situació complexa i evolucionar, veient al nou context una oportunitat de negoci.

El President d’ATEVAL Comunitat Valenciana, Pepe Serna, feia un balanç positiu i explica que la Fira Mèdica de Düsseldorf compta amb un ambient molt professional i una gran assistència, “on hem vist l’interès d’una futura participació agrupada al certamen per tal de seguir aprofundint en la introducció en aquest món”, assenyalava.

Serna agraïa “l’aposta de l’Ajuntament i l’Alcaldia per la principal indústria que tenim a Ontinyent”, ja que el tèxtil és una indústria tradicional però alhora competitiva i amb moltes possibilitats de desenvolupament. A més, el president manifestava que “és el moment de que l’empresariat òbriga els ulls i invertisca per poder ser competitius”.

El President d’ATEVAL-Vall d’Albaida, Rafa Lurbe, també destacava “el gran esforç” realitzat per organitzar aquest desplaçament i coincidia en l’interès d’articular una participació conjunta a la fira del proper any, per tal de donar continuïtat a potenciar el Clúster, i animar a les empreses que estan diversificant “a seguir endavant en aquest camí”.

Un dels empresaris destacats participants, Càndid Penalba, CEO de Cotoblau i expresident d’ATEVAL i del Consell Intertèxtil Espanyol, també destacava que les visites a aquestes fires “aporten molt, donen noves idees i fa que tornem molt satisfets dels fruits d’aquest tipus de col·laboració entre administració, institucions i empreses”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe