8.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeEducacióEl Campus d'Alcoi de la UPV estrena grau de robòtica i oferirà...

El Campus d’Alcoi de la UPV estrena grau de robòtica i oferirà 800 places per al curs 22/23

El campus d’Alcoi de la UPV oferirà més de 800 places el curs 22/23 entre graus, dobles graus i màsters universitaris. El nou Grau en Informàtica Industrial i Robòtica comptarà amb 75 places.

Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha presentat aquest dilluns 30 de maig la seua campanya de matriculació. La principal novetat del curs 2022/2023 serà la incorporació del Grau en Informàtica Industrial i Robòtica, una titulació molt demandada per les empreses de l’entorn. El Campus d’Alcoi oferirà més de 800 places en el curs 2022/2023 en màsters universitaris, graus i dobles graus.

Les titulacions impartides al Campus d’Alcoi de la UPV compten amb un gran índex d’ocupabilitat. La formació al campus alcoià destaca per la seua qualitat i proximitat entre professorat i alumne, donant una formació quasi personalitzada. A més d’aquesta proximitat, el campus compta amb la qualitat docent de la UPV, ja que segons el rànquing de Shanghái, és la millor politècnica d’Espanya. El termini per a la preinscripció en graus i dobles graus és del 22 de juny al 8 de juliol, fins a les 14 h. I els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 15 de juliol.

En la presentació de la campanya, Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, ha destacat que comptem amb “aquelles titulacions que representen la capacitat tecnològica i formativa del futur que demanda la societat”. A més, compta amb graus amb “gran demanda” per part de les empreses.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe