16.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeEsportsEl Calpe deixa a l'Ontinyent 1931 pràcticament fora del play-off (1-2)

El Calpe deixa a l’Ontinyent 1931 pràcticament fora del play-off (1-2)

L’Ontinyent 1931 ha sofrit la derrota més dura de la temporada enfront del Calpe, un equip que venia de 5 derrotes consecutives. El conjunt ontinyentí necessitava guanyar per a dependre de sí mateix a l’última jornada i classificar-se al play-off. En canvi, aquesta derrota posa molt difícil les coses als de Roberto Bas.

El Calpe ha igualat el gol inicial de Pau Sanchis abans del descans

L’home de les assistències no té sostre. Tan sols 5 minuts després de l’inici l’encontre, Rafeta ha posat un córner al segon pal que ha rematat Pau Sanchis per superar a Cassius i obrir la llanda a El Clariano. El lateral de l’Ontinyent 1931 suma ja 8 passades de gol aquesta temporada. Durant la primera mitja hora de partit, els de Roberto Bas han dominat amb claredat tenint la possessió de baló i creant ocasions perilloses.

A partir del minut 30, el Calpe ha començat a créixer amb baló i a crear dubtes sobre la porteria d’Ivelin Popov. Poc a poc, el domini de l’Ontinyent 1931 ha anat desapareixent, fins al punt que just abans del descans, David García s’ha tret un gran tir des de fora de l’àrea per fer un golàs per l’esquadra que ha significat l’empat al marcador.

Rafeta porta 3 partits consecutius assistint.

Un gol d’Alexis ha signat la derrota d’un Ontinyent 1931 que té molt complicat classificar-se al play-off

A la segona meitat, l’Ontinyent 1931 no ha tingut el mateix domini que a la primera. El Calpe ha estat millor plantat sobre el terreny de joc, pel qual els valldalbaidins han tingut menys ocasions. Al minut 72, Alexis ha rematat una centrada des de la banda dreta al segon pal, la qual ha significat el gol de la remuntada dels visitants.

Finalment, l’Ontinyent 1931 ha perdut contra un Calpe que ha anat de menys a més. Així, els ontinyentins visitaran setmana que ve al Pedreguer. Així, els de El Clariano necessiten una victòria, i que no guanyen els seus perseguidors, La Nucía B i el Tavernes.

Matías Aquino ha rebut el Trofeu Pitxitxi abans de començar el partit.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Ivelin Popov; Chimo Reig, Rubén Bella, Pau Sanchis, Rafeta; Víctor Fuentes (Iván Ceballos 60′), Alberto Osoro (Marc Tormo 84′), Diego Cambra (Ángel Galán 60′); Jorge García (Pablo Orquín 79′), Lluis Felipe i Alejandro Peiró

UD CALPE: Cassius; Arthur Frederic, José Gómez (Javier López 70′), Oussama, Javier López (Andre Sturz 77′), Viveros, Naim Vanneste, Tomás Greco (Javier Ivorra 84′), Alexis (Cosmin 77′), David García, Manuel Ayala

GOLS: 1-0 Pau Sanchis (5′); 1-1 David García (43′); 1-2 Alexis (72′)

ÀRBITRE: Jesús Ortuño López. Amonesta als locals; Víctor Fuentes (51′), Chimo Reig (81′) i als visitants; Viveros (51′), Alexis (52′), David García (87′).

ASSISTENT 1: Daniel Jesús Martínez López

ASSISTENT 2: Francisco José Lidón Berenguer