18.9 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeBenigànim CFEl Benigànim CF aprén a patir i a guanyar (3-2)

El Benigànim CF aprén a patir i a guanyar (3-2)

En partit avançat a una nova jornada de lliga al grup 6è de la 1a Regional, el Benigànim CF va sumar la segona victòria consecutiva després d’imposar-se al Beniarrés per 3 a 2. Un partit molt igualat al marcador que va començar amb esglai per als locals amb un tir al pal de Víctor Serra. Una rematada que invitava a anar en compte amb les aproximacions del conjunt del Comtat. En atac, el panorama nocturn del Municipal començava a aclarir-se amb el gol de Marcos Albelda en el minut 25 després d’una molt bona contra dels locals. Una diana que va aportar tranquil·litat a la parròquia beniganina, però que va ser pràcticament tot el bagatge atacant de la primera part.

La represa va aportar molta incertesa sobretot quan Alex va caçar un rebuig en l’àrea local per traçar un tir potent que va sorprendre Palopa. Un gol que va esperonar el Benigànim que va traure l’orgull i la qualitat per pegar-li la volta al marcador amb la millor versió de Kevin Llario com artífex de la remuntada. La primera diana arribà quatre minuts més tard de la igualada del Beniarrés. Treta des de la cantonada i Kevin cabotejà en el segon pal lluny de l’abast de Gabriel Roma. De nou, el 8 del Benigànim com a protagonista del tercer gol dels blanc-i-rojos. Centrada des de la banda de Voro i Kevin s’avançà en la finalització, enviant el cuiro al paló curt del porter del Beniarrés. Semblava un final tranquil, però enguany a Benigànim no hi ha periode per a relaxar-se. Un gol de Mateo a falta de dos minuts per al temps reglamentari portà el nerviosisme als locals i més quan el temps de prolongació s’allargà prop de 10 minuts.

El xiulet final va confirmar un nou triomf del Benigànim CF que comença a escalar posicions amb les dues victòries seguides en lliga abans de l’aturada de la competició del pròxim cap de setmana.