9.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeEducacióEducació destina 7,7 milions per a la reforma integral del CEIP Sanchis...

Educació destina 7,7 milions per a la reforma integral del CEIP Sanchis Guarner de l’Olleria

La Conselleria d’Educació ha adjudicat 72,5 milions d’euros per a construir o realitzar «millores importants» de 16 centres educatius de 14 comarques de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta inversió, es destinen 4,7 milions per a 3 actuacions en centres educatius de la província d’Alacant; 5,5 milions d’euros per a 3 actuacions a Castelló, i 62,3 milions d’euros per a 10 noves actuacions en la demarcació de València.

En concret, es destinen uns 7,7 milions d’euros a les obres d’ampliació i reforma integral del CEIP Manuel Sanchis Guarner de l’Olleria. Aquesta actuació inclou l’ampliació dels aularis d’Infantil i Primària per a passar d’un centre d’una a dues línies i la construcció d’un gimnàs.

El nou col·legi, per tant, comptarà amb dues aules d’Infantil de 2 anys gratuïtes, sis aules d’Infantil de 3-5 anys, dotze de Primària i un menjador amb cuina pròpia per a 400 comensals en dos torns. Tota la reforma es dissenyarà amb paràmetres de millora de l’eficiència energètica, la sostenibilitat i el confort climàtic i acústic de tots els espais docents per a generar espais saludables.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe