Albaida
Dimarts, abril 23, 2024
HomeEsportsDiego Cambra desitja bones festes amb un gol 'in extremis' (2-3)

Diego Cambra desitja bones festes amb un gol ‘in extremis’ (2-3)

Els de Roberto Bas van deixar que la UD Calpe empatara un partit que al descans anava amb 0 a 2 per als de la Vall d’Albaida, però el migcampista blanc-i-negre va apareixer per salvar els seus.

Ja s’apropa la fi del 2021, i l’Ontinyent 1931 volia tancar-lo amb una victòria que li deixara molt a prop del líder. Primera havia de superar la UD Calpe, equip de la zona mitjana de la classificació. Matías Aquino no va faltar a la seua cita amb el gol, i Lluis Felipe es va estrenar com a golejador en lliga. En canvi, els locals van eixir amb molta energia a la segona meitat per empatar l’encontre, però Diego Cambra va aparèixer al rescat.

L’efectivitat dóna un avantatge còmode als de Roberto Bas

A pesar que la primera ocasió la va tindre el conjunt local, l’Ontinyent 1931 tan sols va tardar un quart d’hora en anotar el primer gol. Pablo Francés va fer una centrada per la banda esquerra que va acabar amb un rebuig que li va caure a Lluis Felipe, qui no va perdonar.

Després d’obrir la llanda, el conjunt de la Vall d’Albaida continuava buscant la porteria contrària. L’esforç va tindre la seua recompensa, ja que un jugador de la UD Calpe va cometre un penal sobre Paco Sáez que va transformar sense tremolar un Matías Aquino que ja suma 16 gols aquesta temporada.

Al final de la primera meitat, l’Ontinyent 1931 va tindre ocasions per ampliar l’avantatge, però no va aprofitar les oportunitats per a sentenciar el partit, i ho va pagar a la segona part amb molts nervis.

La UD Calpe va eixir molt actiu després del descans, però Diego Cambra aparegué al rescat

Quan els jugadors van eixir dels vestuaris, el partit va canviar per complet. La UD Calpe va mostrar un encert i una intensitat que no s’havia vist a la primera meitat. La segona part va començar amb un penal a favor dels locals que va enviar fora Rafael Gómez.

L’errada al penal no va afectar el conjunt de la Marina Alta, que va seguir intentant l’empat fins que ho va aconseguir. Quan faltaven 20 minuts per al final del partit, Alexis Fernández va aprofitar una centrada de Cosmin per retallar distàncies.

Ja a la recta final, la UD Calpe va empatar gràcies a una jugada a la qual Ivelin va caure després d’un xoc que va provocar que Rafael Gómez definira a porteria buida. Pareixia que a l’Ontinyent 1931 se li havien escapat dos punts que havia guanyat còmodament a la primera meitat, però Diego Cambra va eixir al minut 85. Sis minuts després de la seua entrada al terreny de joc, el migcampista d’Aielo de Malferit va tirar des de la frontal per donar l’última victòria de l’any al conjunt de Roberto Bas.

L’Ontinyent 1931 acomiada un any molt especial al qual ha aconseguit l’ascens a la Regional Preferent. A més, els blanc-i-negres acaben el 2021 segons a la classificació i amb la satisfacció d’haver fet un gran any a ambdues categories.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931 CF: Ivelin Popov; Paco Sáez (José María Cid 78′), Rubén Bella, Marc Tormo, Rafeta; Alberto Osoro, Alexandru (Diego Cambra 85′); Chimo Reig, Lluis Felipe (Alejandro Peiró 69′), Pablo Francés (Jorge García 69′) i Matías Aquino

UD CALPE: Cassius Ruiz; Alejandro Vergilos, Jean Carlo, Leider Mosquera, Nain Vanneste, Rafael Gómez, Juan Jorrin (Cosmin 65′), Omar Drissi (Borja de la Fuente 46′), Javier López, Alexis Fernández i David García (Arnaldo Ayala 46′)

GOLS: 0-1 Lluis Felipe (14′); 0-2 Matías Aquino (P. 28′); 1-2 Alexis Fernández (71′); 2-2 Rafael Gómez (83′); 2-3 Diego Cambra (90+1′)

ÀRBITRE: José Romero Pérez. Amonesta als locals; Juan Jorrin (22′), Arnaldo Ayala (62′) i als visitants; Pablo Francés (22′), Marc Tormo (43′), Paco Sáez (73′), Lluis Felipe (89′);

ASISTENT 1: Eduard Martí Amorós

ASSISTENT 2: Ismael González Arcas